Posto se blizi letnja sezomana i moram da kupim gume za mog klia 2,koju dimenziju gume mi preporucujete za njegai kojeg proizvodjaca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
195 /50 / 15
Ne treba ni bacati pare. Michelin ti ne znaci puno na manjem autu.
Mozda za klia da kupim gudridz?
Ja mjerkam fuldu ili mišelin, na gumi ne treba štediti
Posto se blizi letnja sezomana i moram da kupim gume za mog klia 2,koju dimenziju gume mi preporucujete za njegai kojeg proizvodjaca?
Ne treba ni bacati pare. Michelin ti ne znaci puno na manjem autu.
Tigar je kvalitetnija guma od mnogih slabijih, a stranih brendova, al Srbin voli da je roba iz inostranstva, sigurno je kvalitetnija, Kumho takodje puno kliza po mokrom asvaltu. Imao Hitris, presao oko 40k km, nisam imao inkakvih neprijatnih situacija, vozen do 190 kmh. Sigura ima brzinski indeks T, znaci do 190 kmh, pride sto Tigar radi pod Michelinom, pa se sigurno vodi racuna o kvalitetu. Opet, ne preporucujem polovne, a jos manje matore polovne. Ono sto sam ja gledao od polovnih guma, u 90% slucajeva su bile ili matore ili potrosene. Jos bolje iskustvo imam sa Uniroyal-om i bolje gume od njih ne bih uzimao, nema potrebe.
Molim bez preterivanja.
Jedina Tigar guma koja je solidna je Winter! ali iskljucivo u zimskom periodu jer ta guma je leti takodje losa.
Porediti Tigar sa Continental-om ili Bridgestone-om je vrlo optimisticno jer da je Tigar tako dobar onda bi ga svetski brendovi koristili na svojim vozilima u prvoj ugradnji.
Kad smo vec kod toga nisam imao priliku da vidim koje gume stavljaju na 500L?
Niko ne odgovori koje se gume stavljaju na 500L.
A sto se tice kvaliteta znaci mogu da stavim slobodno Syneris na Golf GTI mada ta guma u dimenziji za golfa ne da je jeftina nego bruka jeftina sto mi apsolutno ne uliva poverenje jer kosta 10500 dinara sto je 4000 manje nego Sava a i po 10-15k din manje od Michelin,Continental i ostalih jakih brendova.
Kad sami vulkanizeri kazu da se bega od Tigra ja ne vidim zasto su to dobre gume a kao sto rekoh jedino Winter1 nije losa.
Inace Avon je daleko iznad Tigra i to je kod nas manje poznat brend ali prilicno dobar.Dosta motorasa stavlja te gume na svoj motor i zadovoljni su a ja sam imao takve gume i za kola i ne moze im Tigar ni primirisati.
MOzes da stavis, niko ti ne brani. Ta guma ispunjava sve specifikacije u pogledu dimenzije, nosivosti i brzinskog indeksa, a garantujem da nije nista losija od Save i slicnih. Od cene Save odbijes PDV i troskove transporta i dodjes da ta Sava kosta isto koliko i Tigar.
PS koje su dimenzije guma
Vulkanizeri ti kazu da se bezi od Tigra jer tu nemaju dobru zaradu. I ja bio taok kod vulkanizera kada je coveku umesto Winter preporucio Eskimo S2, koja je u rangu Trajala T200, po sari, a verovatno i po voznim osobinama, jedino je kvalitetnija u pogledu materijala u odnosu na Traja.