Лепр

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
Нађох на једној страници за вежбање ову слику:
f2r31c.jpg

Па ме занима шта ви мислите о томе? Наравно може и да се окрене да је мушкарац горе а жена на доњој слици па да се и тако гледа.. И није само о лепоти тема или томе слично, већ људи често траже нешто што немају ни сами да понуде...

otvaro sam sličnu temu, sa pitanjem da li mislite da zaslužujete to što imate...
nema tu pravila...štaviše, češće, mnogo češće viđam da avion ženska ima pored sebe lika koji fizički i nije nešto...
srećom pa se većina žena ne loži samo na mišiće...

A što si temu nazvao Prle? :)

Uzgred, ja nudim litre i litre sperme i tražim za uzvrat, adekvatan razređivač :deda:

Pošto je tema o mogućnostima i potrebama, smatrao sam da ovo napomenem. Što se tiče izgleda, samo da dodam, da ne bih voleo da je moja ženica toliko vitka i tanka. Jeebeš zgodnoću. Ja sam navukao tu i tamo par mišića, a neka ona pusti sisu do pupka ili bar do dvanaestog rebra :) a dupe neka padne dole za dve trećine. Bitno je samo da ljulja :worth:

otvaro sam sličnu temu, sa pitanjem da li mislite da zaslužujete to što imate...
nema tu pravila...štaviše, češće, mnogo češće viđam da avion ženska ima pored sebe lika koji fizički i nije nešto...

Добро, за то има и разлог, ал нећу да испаднем џукела..

A što si temu nazvao Prle? :)

Uzgred, ja nudim litre i litre sperme i tražim za uzvrat, adekvatan razređivač :deda:

Pošto je tema o mogućnostima i potrebama, smatrao sam da ovo napomenem. Što se tiče izgleda, samo da dodam, da ne bih voleo da je moja ženica toliko vitka i tanka. Jeebeš zgodnoću. Ja sam navukao tu i tamo par mišića, a neka ona pusti sisu do pupka ili bar do dvanaestog rebra :) a dupe neka padne dole za dve trećine. Bitno je samo da ljulja :worth:

Ау брате.. Тешко и за замислити живота ми...

razlog je da žene ne pate za bicepsom i tricepsom ko što muškarci pate za malim dupencetom i sisama koje gledaju na gore...
misim svako voli da vidi izvajano telo, al to im nije najbitnije...

Ау брате.. Тешко и за замислити живота ми...

E, al vido si slike mene i ženčeta pretpostavljam. Mož misliti iz čega da joj to izraste. Kad je vidim onako mršavu odmah znam da mi spasa nema :sad2: I dalje ima da joj brojim rebra, bez pipanja :sad2:

mislim da su ljudi popucali generalno
izjeo ih kapitalizam, pa su i oni postali roba
a svi hoce da budu na rafovima u visini ociju...

koliko ko nudi, toliko i dobija - u krajnjoj liniji
s tim sto se gleda ukupan zbir kvaliteta, ne samo izgled
zato opstaju ti, na oko, cudno upareni
a nogu u dupe dobiju lipicaneri sa tendencijom ''dovoljno je sto sam tu''

razlog je da žene ne pate za bicepsom i tricepsom ko što muškarci pate za malim dupencetom i sisama koje gledaju na gore...
misim svako voli da vidi izvajano telo, al to im nije najbitnije...

То онда прича "жене се ложе слушајући а мушкарци гледајући"? То она прича коју су жене провукле да би ми испали животиње а оне светице? Аха, јесте, поготово на плажи кад улети неки извајан, он никакву пажњу не добије, као ни она у тангама са савршеним дупетом.. Наравно имају жене и на то одговор "па то раде само клинке", па нисам знао да је нека клинка и са 40...

- - - - - - - - - -

mislim da su ljudi popucali generalno
izjeo ih kapitalizam, pa su i oni postali roba
a svi hoce da budu na rafovima u visini ociju...

koliko ko nudi, toliko i dobija - u krajnjoj liniji
s tim sto se gleda ukupan zbir kvaliteta, ne samo izgled
zato opstaju ti, na oko, cudno upareni
a nogu u dupe dobiju lipicaneri sa tendencijom ''dovoljno je sto sam tu''

Као што рекох није само изглед ова тема, ово сам нашао слику да сликовито дочарам шта сам хтео рећи.. Дакле не можеш тражити ни суву интелигенцију ако си затуцан као пањ.. Капираш? И како можеш да јуриш добро тело ако си неки жгембо?

То онда прича "жене се ложе слушајући а мушкарци гледајући"? То она прича коју су жене провукле да би ми испали животиње а оне светице? Аха, јесте, поготово на плажи кад улети неки извајан, он никакву пажњу не добије, као ни она у тангама са савршеним дупетом.. Наравно имају жене и на то одговор "па то раде само клинке", па нисам знао да је нека клинка и са 40...
brate...ja i ne rekoh da svako normalno živo biće ne voli da vidi zgodno telo...ako vole muški što ne bi volele i žene...samo što je to telo kod nekoga presudno, a kod nekoga nije...
a i ti kod kojih je presudno, kad tad shvate da nije sve u tome...zapravo vrlo brzo shvate...

- - - - - - - - - -

Као што рекох није само изглед ова тема, ово сам нашао слику да сликовито дочарам шта сам хтео рећи.. Дакле не можеш тражити ни суву интелигенцију ако си затуцан као пањ.. Капираш? И како можеш да јуриш добро тело ако си неки жгембо?

Ovaj, ne samo da gledaju, nego skeniraju. A nemaju pojma da ja u deliću sekunde snimim i nijanse u bojama očiju i da se uopšte ne želim eksponirati, izigravajući zatupasto tele, kojem oči ispadaju na bilo šta. I što je najgore - više gledaju druge žene i više ih skeniraju nego muško i opet se fasciniraju samo dupetima, nogama i sisama i to do te mere da ne primete, oblik nosa, boju očiju, boju kose u poređenju sa bojom obrva i oblik vilice. Noge, sise i dupe, kao jednostavne geometrijske oblike, ako naglašavaš u posmatranju ženske, onda i jesi tele zatupasto.

i da...i žene zjapaju samo tako, ali većina muškaraca i ne primeti da je skenirano...:per:
po tom pitanju su mnogo namazanije od nas...misim po mnogim drugim pitanjima takođe, ali i po tom...al ovde je reč o telima, pa da ne mešamo babe i žabe...

brate...ja i ne rekoh da svako normalno živo biće ne voli da vidi zgodno telo...ako vole muški što ne bi volele i žene...samo što je to telo kod nekoga presudno, a kod nekoga nije...
a i ti kod kojih je presudno, kad tad shvate da nije sve u tome...zapravo vrlo brzo shvate...

И сад хоћеш да кажеш да је код нас пресудно а код њих не?

Мсм ништа лично, сам си тако поставио ствари..

i da...i žene zjapaju samo tako, ali većina muškaraca i ne primeti da je skenirano...:per:
po tom pitanju su mnogo namazanije od nas...misim po mnogim drugim pitanjima takođe, ali i po tom...al ovde je reč o telima, pa da ne mešamo babe i žabe...

И није само реч о телима, то и покушавам да објасним...

Ma ne da zveraju nego bre ko skener na najvećoj rezoluciji i opet ne primete sve :dash:

Pre nekoliko nedelja gazdarica nam se hvalila kako su joj ćerke bliznakinje pozirale za kalendar neke fabrike farmerica. Imaju po kući nekoliko tih kalendara iz 2007. Jesu one lepe, ali brate, kada vidim te crte lica, ja se okrenem. Pa uopšte nisu mile u licu, nego su onako jevropski hladne (inače mađarice, ali ne sporim naciju). A da ne kažem kako su njihove butine ko moja ruka debele. Pašanac je isto pre neki dan uzeo da gleda kalendar i oči mu ispale. Zaključak mu je bio - što su se slikale obučene? Žena i sestra joj isto tako gledaju i zagledaju. Pa jeebem mu mater, man'te se više tih vantazija, žene imaju po 32 godine i odavno su već rađale, kog vraga ste zapenili u kalendar od pre šest godina?

kapiram

postoje dve granice
realne granice koje su ti postavljene, da ne kazem nametnute
i tvoje granice, kojima tezis i koje si rad da osvajas, pomeras, i niko ti to ne moze oduzeti

idealno je uskladiti ih, poklopiti
ali... :mrgreen:

izgled i harizma osvajaju
empatija i kompatibilnost odrzavaju
osecanja nadgradjuju
prva faza je vrlo kratka, i ako se nadalje ne snadjes, ako nemas te kapacitete
cao si

Skoro da je po pravilu tako.
Sa kakvim moronom zivi Severina-onakva riba!
Jos kako je maltretira, niko ne moze ni da sanja.

Samo kazem da neko ko je zgodan je u deficitu nekih od navedenih kvaliteta, ili nije sarmantan ili nije duhovit ili nema osecaj za estetiku...

Само кажем да лупаш невиђено.. Али невиђено...

kapiram

postoje dve granice
realne granice koje su ti postavljene, da ne kazem nametnute
i tvoje granice, kojima tezis i koje si rad da osvajas, pomeras, i niko ti to ne moze oduzeti

idealno je uskladiti ih, poklopiti
ali... :mrgreen:

izgled i harizma osvajaju
empatija i kompatibilnost odrzavaju
osecanja nadgradjuju
prva faza je vrlo kratka, i ako se nadalje ne snadjes, ako nemas te kapacitete
cao si

Ма наравно то је као наћи посао и задржати га, не причам ја о томе.. Већ ту гледам неке захтеве, шоу.. Девојка која изгледа као брвнара и то оронула хоће неког паметног, високог, лепог, широка рамена нааааааравно итд итд, а шта нудиш мићко? Ништа од наведеног... Е то ми је смешно..

Срам те било за ово.

Skoro da je po pravilu tako.
Sa kakvim moronom zivi Severina-onakva riba!
Jos kako je maltretira, niko ne moze ni da sanja.

Уууу онаква риба, узми у обзир године, прошлост, пачија уста, итд итд.. + не видим да се удала за неког бедника..

Back