gost 313363
Poznat
- Poruka
- 7.178
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otvaro sam sličnu temu, sa pitanjem da li mislite da zaslužujete to što imate...
nema tu pravila...štaviše, češće, mnogo češće viđam da avion ženska ima pored sebe lika koji fizički i nije nešto...
srećom pa se većina žena ne loži samo na mišiće...
A što si temu nazvao Prle?
Uzgred, ja nudim litre i litre sperme i tražim za uzvrat, adekvatan razređivač
Pošto je tema o mogućnostima i potrebama, smatrao sam da ovo napomenem. Što se tiče izgleda, samo da dodam, da ne bih voleo da je moja ženica toliko vitka i tanka. Jeebeš zgodnoću. Ja sam navukao tu i tamo par mišića, a neka ona pusti sisu do pupka ili bar do dvanaestog rebraa dupe neka padne dole za dve trećine. Bitno je samo da ljulja
![]()
Добро, за то има и разлог, ал нећу да испаднем џукела..
Добро, за то има и разлог, ал нећу да испаднем џукела..
Ау брате.. Тешко и за замислити живота ми...
razlog je da žene ne pate za bicepsom i tricepsom ko što muškarci pate za malim dupencetom i sisama koje gledaju na gore...
misim svako voli da vidi izvajano telo, al to im nije najbitnije...
razlog je da žene ne pate za bicepsom i tricepsom ko što muškarci pate za malim dupencetom i sisama koje gledaju na gore...
misim svako voli da vidi izvajano telo, al to im nije najbitnije...
mislim da su ljudi popucali generalno
izjeo ih kapitalizam, pa su i oni postali roba
a svi hoce da budu na rafovima u visini ociju...
koliko ko nudi, toliko i dobija - u krajnjoj liniji
s tim sto se gleda ukupan zbir kvaliteta, ne samo izgled
zato opstaju ti, na oko, cudno upareni
a nogu u dupe dobiju lipicaneri sa tendencijom ''dovoljno je sto sam tu''
brate...ja i ne rekoh da svako normalno živo biće ne voli da vidi zgodno telo...ako vole muški što ne bi volele i žene...samo što je to telo kod nekoga presudno, a kod nekoga nije...То онда прича "жене се ложе слушајући а мушкарци гледајући"? То она прича коју су жене провукле да би ми испали животиње а оне светице? Аха, јесте, поготово на плажи кад улети неки извајан, он никакву пажњу не добије, као ни она у тангама са савршеним дупетом.. Наравно имају жене и на то одговор "па то раде само клинке", па нисам знао да је нека клинка и са 40...
То онда прича "жене се ложе слушајући а мушкарци гледајући"? То она прича коју су жене провукле да би ми испали животиње а оне светице? Аха, јесте, поготово на плажи кад улети неки извајан, он никакву пажњу не добије, као ни она у тангама са савршеним дупетом.. Наравно имају жене и на то одговор "па то раде само клинке", па нисам знао да је нека клинка и са 40...
- - - - - - - - - -
Као што рекох није само изглед ова тема, ово сам нашао слику да сликовито дочарам шта сам хтео рећи.. Дакле не можеш тражити ни суву интелигенцију ако си затуцан као пањ.. Капираш? И како можеш да јуриш добро тело ако си неки жгембо?
brate...ja i ne rekoh da svako normalno živo biće ne voli da vidi zgodno telo...ako vole muški što ne bi volele i žene...samo što je to telo kod nekoga presudno, a kod nekoga nije...
a i ti kod kojih je presudno, kad tad shvate da nije sve u tome...zapravo vrlo brzo shvate...
i da...i žene zjapaju samo tako, ali većina muškaraca i ne primeti da je skenirano...
po tom pitanju su mnogo namazanije od nas...misim po mnogim drugim pitanjima takođe, ali i po tom...al ovde je reč o telima, pa da ne mešamo babe i žabe...
Kvaliteti, inteligencija, stil, sharm, osecaj za estetiku, umetnost... sve se to ceni, ali je tesko sve uklopiti u jedno zgodno telo![]()
i da...i žene zjapaju samo tako, ali većina muškaraca i ne primeti da je skenirano...
po tom pitanju su mnogo namazanije od nas...misim po mnogim drugim pitanjima takođe, ali i po tom...al ovde je reč o telima, pa da ne mešamo babe i žabe...
Као што рекох није само изглед ова тема, ово сам нашао слику да сликовито дочарам шта сам хтео рећи.. Дакле не можеш тражити ни суву интелигенцију ако си затуцан као пањ.. Капираш? И како можеш да јуриш добро тело ако си неки жгембо?
otvaro sam sličnu temu, sa pitanjem da li mislite da zaslužujete to što imate...
nema tu pravila...štaviše, češće, mnogo češće viđam da avion ženska ima pored sebe lika koji fizički i nije nešto...
srećom pa se većina žena ne loži samo na mišiće...
Samo kazem da neko ko je zgodan je u deficitu nekih od navedenih kvaliteta, ili nije sarmantan ili nije duhovit ili nema osecaj za estetiku...
kapiram
postoje dve granice
realne granice koje su ti postavljene, da ne kazem nametnute
i tvoje granice, kojima tezis i koje si rad da osvajas, pomeras, i niko ti to ne moze oduzeti
idealno je uskladiti ih, poklopiti
ali...
izgled i harizma osvajaju
empatija i kompatibilnost odrzavaju
osecanja nadgradjuju
prva faza je vrlo kratka, i ako se nadalje ne snadjes, ako nemas te kapacitete
cao si
Skoro da je po pravilu tako.
Sa kakvim moronom zivi Severina-onakva riba!
Jos kako je maltretira, niko ne moze ni da sanja.