KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.787
Ко каже да не воли оружје и лепоту ове ПУШКЕ ( иако сте сви мислили на женско паћеници 
) тај није мушко УОПШТЕ !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта.....јеси ти неки дерпе......неки фемини дечко ......не волиш оружје ??!!Запитај се зашто дркаш на оружје батице. Јеси добро?
Bolje ti je ganjaj zene.Шта.....јеси ти неки дерпе......неки фемини дечко ......не волиш оружје ??!!
Коме је то добро донело буразеру..Шта.....јеси ти неки дерпе......неки фемини дечко ......не волиш оружје ??!!
Сваком ко је бранио своју земљу од оних који желе да му побију народ. Како ме тако питаш глупости !Коме је то добро донело буразеру..
Сад те нико не напада. Смршај,доведи се у ред,јури цупишке. Биће ти лепше,поууСваком ко је бранио своју земљу од оних који желе да му побију народ. Како ме тако питаш глупости !
Оћу......кад наиђем на жену која ме привуче и ја њу. То тада гледам у разна оружја и пит булове. То двоје обожавам да милујем рукама.Bolje ti je ganjaj zene.
1500 евра. Можда мало мање.bas je lijepa ali stvarno... koja je cijena ?
I ja sam to mislio, ali eto, neki misle i na druge stvari. Pogrešne, ali šta da se radi. Bolje je ipak da pričamo o ženama.Ja kontam zenu
Погрешне са твог аспекта. То си требао да нагласиш. Ја овде нисам написао "Оћу да убија јер волим то и желим људима смрт" ! Него се дивим дизајну и ергономији оружја. Квалитету израде и материјала.I ja sam to mislio, ali eto, neki misle i na druge stvari. Pogrešne, ali šta da se radi. Bolje je ipak da pričamo o ženama.![]()
Super je.Ко каже да не воли оружје и лепоту ове ПУШКЕ ( иако сте сви мислили на женско паћеници) тај није мушко УОПШТЕ !!!
Pogledajte prilog 1038092
Oduvek me ta sfera okupira, ali kao žensko nemam sa kim mnogo da se posavetujem.Svakako je zahvalnije da pođeš od pištolja da stekneš dojam pucanja od manjeg kalibra ka većem.![]()
Мени ћале неко време био пандур. Држо сам у стану калаш, тетејца. 4 бомбе. Битно је да си емоционално стабилан. Да ниси хировит. Ја метка нисам опалио у небо шенлука ради. То ми је џиберски. Али волим кад ми оружје легне у шаке и раме. Па онај мирис дрнча и оштар поглед кроз нишан и погодак у конзерву. Јбг.....шта ћу кад сам мушко.Oduvek me ta sfera okupira, ali kao žensko nemam sa kim mnogo da se posavetujem.
Ovladavanje oružjem je stvar za sebe, ali držanje oružja je već nešto ili ilegalno, ili prilično skupo, i iziskuje veliku odgovornost pride.
Фора је што је праве у калибрима 30-06....8,3 х 70 мм .......9 х 62 мм !! Сваки од њих слону одваљује главу !!Super je.
Fora je da u ovom vremenu odeš na neko brdo i običnom sačmaricom i gađaš limenke ili jabuke, zar ne, kao u filmovima sa Džon Vejn-om?Imaš streljane, mnoge imaju licencirane instruktore...
Ako te zanima, možeš recimo i da odeš da drugaricom kojoj bi to bilo interesantno, tamo su ljudi uvek tu da pruže bezbedno iskustvo i instrukcije za one koji bi prvi put da dođu u kontakt sa vatrenim oružjem i probaju ga.![]()
A..Dobra je..Samo ja više volim hladna oružja..Ко каже да не воли оружје и лепоту ове ПУШКЕ ( иако сте сви мислили на женско паћеници) тај није мушко УОПШТЕ !!!
Pogledajte prilog 1038092