lepota olaksava uspeh 40%

tehduduk

Buduća legenda
Poruka
29.570
procitala, u spa&wellnes centru u istom magazinu, da po istrazivanju koje je Yale sproveo ljudi neuglednog fizickog izgleda, ne do bog ruzni, moraju utrositi 40% vise energije da bi postigli iste rezultate ....
objasnjavaju da lepi ljudi samouverenim pristupom i nedostatkom sluha za sve sto im ne ide u korist, mnogo bolje prolaze

gledajuci okolinu moram se sloziti, koliko god neki pokusavali zvuciti politicki korektno pa reci da lepota nema veze sa uspehom...

ko se slaze sa mnom :ceka:

Доприноси, наравно.
Нисам сигуран да лепота иде увек и заједно са самоувереношћу, као ни лепота са памећу, знам сасвим супротне примере.
Увек ће ПРВО бити примећен лепши, што је довољана предност у односу на оне друге..
. У ствари ови са Јела кажу да лепота носи егоцентричност-самоувереност. Не мора да значи. Чипли истраживање..

definitivno!

pogotovo žene...ako si spreman tu svoju ljepotu iskoristiti na nekome"pravi" a po nekome "krivi" nacin, ima da doguras visoko visoko.. znanje ti ni ne treba

trenutno sam na praksi u jednom osiguranju.. cura kao sa granda, silikonska usta, grudi i guza, srednja skola, ali jezik do poda, sefova cica maca...vrti se oko malog prsta, radi sta hoce..

procitala, u spa&wellnes centru u istom magazinu, da po istrazivanju koje je Yale sproveo ljudi neuglednog fizickog izgleda, ne do bog ruzni, moraju utrositi 40% vise energije da bi postigli iste rezultate ....
objasnjavaju da lepi ljudi samouverenim pristupom i nedostatkom sluha za sve sto im ne ide u korist, mnogo bolje prolaze

gledajuci okolinu moram se sloziti, koliko god neki pokusavali zvuciti politicki korektno pa reci da lepota nema veze sa uspehom...

ko se slaze sa mnom :ceka:
lepota ne olaksava uvek, ali sharm uvek i svuda ima prodju
lepotom treba umeti baratati, inace moz da ima suprotan efekat, tj. da oteza uspeh

gledajuci sestru ne bih se slozila :lol:

sarmantnost harambase joj svuda prolazi- na ulici joj prodavci poklanjaju sta god da pogleda, u finom drustvu gospoda se guraju za njenu naklonost ...
mada- i to je vrsta sarma :)

pa, upravo o tome i pricam
vazan je sharm
sharm lepotice il sharm harambase-manje bitno
dzaba nekom lepota, ako je ko ledena kkraljica koja po difoltu ocekuje da joj se odrola crveni tepih gde god da se pojavi
ne ide to tako
mora malo osmeh, pa ciki-miki, i to....

Efekat koji sama lepota proizvodi je redovno kratkotrajan. Ako pričamo o tome da će neko da me zaposli jer sam lepa ( hipotetički ) a onda da ne uceni da spavam sa njim- onda ne razgovaramo o uspehu :-) Mislim, i prostitutka ima više mušterija ako je lepa :-P
Pravi uspeh dolazi iz glave, šarm može da pripomogne više nego lepota. Znam dosta osoba koje su propale jer su se samopouzdano oslanjale na svoju lepotu.
Sa druge strane, mislim da je prijatnost ( da to tako nazovem :-))) važnija od lepote. Ja kad biram sa kim ću da radim , biram osobu koja je prijatna a ne onu koja je lepa. A ako bih birala za jedan sex, tri, pet, verovatno bih drugačije razmišljala.

Back