Lepota kao kriterijum

Ne podnosim ljude koji su puni nekog bijesa,hladnoce,druge gledaju s visine,uvijek namrsteni,osorni,a misle da su najpametniji,
a u sustini su pacenicke duse nezadovoljne svojim zivotom,a narocito samim sobom.

Takvih medju mojim prijateljima nema.
Sve drugarice su stvarno lijepe,iako ih nisam birala:),jednostavno su prave i iskrene osobe i zato su mi prijatelji..

Nasmejani,vedri,uredni,negovani ljudi su i lijepi,neki vise,neki manje...

Ja se trudim da iskorenim svaki tracak povrsnosti, cim ga primetim, ali...
Ponekad, kad upoznam osobu koja ima neki veci nedostatak, na licu, narocito, moram da se kontrolisem i da se trudim da ne gledam previse, da ne ispadne da buljim, ali i da ne skrecem pogled, jer je to stvarno uvredljivo...

hm... ja imam drugaricu koja ima veoma velike grudi. počela sam da se družim s njom zato što me je super zabavljala raznim odvalama. u početku, bilo mi je teško da kad sedimo negde, bilo da je kafić ili moj/njen stan, ne obraćam pažnju na njene grudi, čak sam se trudila da je baš fiksiram u oči, da ona slučajno ne skonta. vremenom, kako smo se sve više viđale, ja sam prestala da primećujem kako su joj velike grudi. sada, kad sedimo negde, ja gledam u nju, ali ne vidim detalje, vidim svog prijatelja koji mi priča...

Priroda se zna surovo poigrati.
Ogroman nos,ckiljave oci,
klempave usi,isturena vilica,
stopala ko peraje,
sve to moze strasno da naruzi zensko,
ali sve to je vanjstina,
a unutra moze da se krije prijatelj nad prijateljima.

Moji prijatelji nemaju neke
tako vidljive mane,ali ne mozemo svi biti pod kalup.
Najbitnije je da se osecam prijatno i opusteno
u njihovom drustvu,
i kad se skupimo uvijek se super zabavimo.

Imala sam skolsku drugaricu,koja nije imala kosu,
nosila je periku,i vecina su je izbjegavali.
A ona je vrlo pametna i lijepa djevojka,
i najbitnije super drugar.
Perika(koja nije neka)nije umanjila njenu ljepotu,
jer uvijek je bila nasmejana,fino doterana,uredna.
Odavno je nisam vidjela,
a bas bih voljela:)

Back