Lepota jeste u oku posmatrača ali...

Pogledajte prilog 1211178

Šta je njoj trebalo da stanjuje nos i da uradi svu tu plastiku?

Zato što prirodno izgleda kao slatka seljančica iz planinskog sela, isto kao i Nikol Kidman (pre operacija). Ove visoke jagodice i tanak nosić joj daju malo prefinjeniji šmek.

Inače mnoge lepotice su imale noseve, recimo Odri Hepbern i Sofija Loren.

Zato što prirodno izgleda kao slatka seljančica iz planinskog sela, isto kao i Nikol Kidman (pre operacija). Ove visoke jagodice i tanak nosić joj daju malo prefinjeniji šmek.

Inače mnoge lepotice su imale noseve, recimo Odri Hepbern i Sofija Loren.
Razapeće me, isto mislim. Nikad mi nije bilo jasno da samo ja umesto "ribe" vidim čobanicu Nikol Kidman mada joj je talenat bio prisutan, štaviše briljirala je kao glumica dok je živela u Australiji, bila je bolja nego u USA.
Gledao sam film-seriju iz 4 dela "Bankok Hilton"
Nisam toliko mator da se zbog toga sećam haha nego se sećam jer je briljirala a i film je bio vrhunski odrađen.
Screenshot_20220828-061631_Google.jpg

...ljudi najčešće imaju problema sa nosem.
Ne mora to biti sad neka ogromna i kriva "Sirano De Beržerak" nosina, ali nos zaista dosta utiče na lepotu.
Prema mom mišljenju, broj jedan faktor na licu koji će biti presudan da li je osoba lepa ili ne.

Sad ću neke slike da nađem...
Posle više godina braka žena se jednog dana obratila suprugu: "Kako to da u porodičnim albumima tebe nema nigde na slikama u vremenu dok si bio beba? Tvoje braće i sestara ima na slikama još od rođenja a tebe nigde." On joj odgovorio: "Dok sam bio beba bio sam jako ružan pa su me moji uvek sakrivali u nekoj drugoj prostoriji da me posetioci/gosti ne bi videli takvog. Zato me nikada nisu ni slikali. Zapravo, ima jedna jedina slika ali ona je negde ostavljena u posebmnom pregratklu.."
Ona zamolila supruga da potraži tu sliku i pokaže joj, Učini on to a ona odmah sa prvim pogledom uzviknula: "Jao kako slatka beba!"
Otuda, lepota je u stanju svesti posmatrača.

...ljudi najčešće imaju problema sa nosem.
Ne mora to biti sad neka ogromna i kriva "Sirano De Beržerak" nosina, ali nos zaista dosta utiče na lepotu.
Prema mom mišljenju, broj jedan faktor na licu koji će biti presudan da li je osoba lepa ili ne.

Sad ću neke slike da nađem...

u poslednje tri godine, osobe sa maskom su svi(manje-više) izgledali 'sexy' jer su isticali oči (plave, zelene, kestenjaste, duge trepavice...)
ali, kada skinu masku, oči dođu u sklopu sa nosem, usnama, oblikom lica i onda nastupi - disaster

elem, konačan odgovor je to, da je bitan - komplet

Лепота уопште није у оку посматрача, ако мислимо на изглед лица.
Као што није тачно када кажу ''сва деца су лепа'', јер и тек како има ружне деце.

Што неко рече, можда је најбитнији нос, али битан је и облик очију, усне, зуби, осмех, облик вилице и чело, симетричност лица, као и коса наравно.

Veliki nos dobro stoji muskarcima, jer im daje muzevniji izgled. Na zeni veliki nos izgleda grubo.
To je ono uopsteno receno. :)
Ali postoji puno izuzetaka na obe strane.
To су глупости, велики нос, ћелавост, маљавост су само нужно зло код мушкараца. Ништа од тога није пожељно, да се не лажемо.
Да је ћелавост пожељна, па ни један мушкарац не би бријало главу или шишао тримером на нулу, него би имали фризуру као Бора Стјепановић у Ко то тамо пева, који са 34 године је изгледао као да има 55 година.

Šta fali nepravilnom nosu?I moj je nepravilan..
Једно је неправилан нос, који може бити у складу са лицем, а друго је превелики нос, који код жена јесте већа мана.

Лепота уопште није у оку посматрача, ако мислимо на изглед лица.
Као што није тачно када кажу ''сва деца су лепа'', јер и тек како има ружне деце.

Што неко рече, можда је најбитнији нос, али битан је и облик очију, усне, зуби, осмех, облик вилице и чело, симетричност лица, као и коса наравно.

To су глупости, велики нос, ћелавост, маљавост су само нужно зло код мушкараца. Ништа од тога није пожељно, да се не лажемо.
Да је ћелавост пожељна, па ни један мушкарац не би бријало главу или шишао тримером на нулу, него би имали фризуру као Бора Стјепановић у Ко то тамо пева, који са 34 године је изгледао као да има 55 година.

Једно је неправилан нос, који може бити у складу са лицем, а друго је превелики нос, који код жена јесте већа мана.
Kako bi sebe rejtovao na skali od 0 do 10

ali to nema nikakve veze sa sviđanjem.
У суштини то је тачно, мада жене су склоније да некога дислајкују само зато што је ружан изнутра, јер се онда та унутрашња ружноћа осликава и на физичку, чак и када им се прво свиди физички, па тек онда открију каква је заправо особа.
Код нас мушкараца то иде много спорије или се чак и не деси, јер смо простија бића.

Back