gost 439523
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
ne zaboravi terapiju da opet ne dozivis šok kad vidis tog drugog, to mi je juce reko treci.Nema veze..Idem da se divim sebi u ogledalu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zaboravi terapiju da opet ne dozivis šok kad vidis tog drugog, to mi je juce reko treci.Nema veze..Idem da se divim sebi u ogledalu.
Da se samoodbranim?Imaš pravo..to ti kazem, porodica je pakao, i ja bih na tvom mestu kao mehanizam samoodbrane
Uzeh duplu dozu..ne zaboravi terapiju da opet ne dozivis šok kad vidis tog drugog, to mi je juce reko treci.
koliko vas sad ima?Uzeh duplu dozu..
Duplo 3koliko vas sad ima?
da nisi uzeo pogresnu terapiju, sta ti kaze šestiDuplo 3
Kaže-zalij pivom.da nisi uzeo pogresnu terapiju, sta ti kaze šesti
Lepota jeste u oku posmatrača, ali svi će se složiti da mi nema ravnog...
izlečen :]Kaže-zalij pivom.
Razapeće me, isto mislim. Nikad mi nije bilo jasno da samo ja umesto "ribe" vidim čobanicu Nikol Kidman mada joj je talenat bio prisutan, štaviše briljirala je kao glumica dok je živela u Australiji, bila je bolja nego u USA.Zato što prirodno izgleda kao slatka seljančica iz planinskog sela, isto kao i Nikol Kidman (pre operacija). Ove visoke jagodice i tanak nosić joj daju malo prefinjeniji šmek.
Inače mnoge lepotice su imale noseve, recimo Odri Hepbern i Sofija Loren.
Posle više godina braka žena se jednog dana obratila suprugu: "Kako to da u porodičnim albumima tebe nema nigde na slikama u vremenu dok si bio beba? Tvoje braće i sestara ima na slikama još od rođenja a tebe nigde." On joj odgovorio: "Dok sam bio beba bio sam jako ružan pa su me moji uvek sakrivali u nekoj drugoj prostoriji da me posetioci/gosti ne bi videli takvog. Zato me nikada nisu ni slikali. Zapravo, ima jedna jedina slika ali ona je negde ostavljena u posebmnom pregratklu.."...ljudi najčešće imaju problema sa nosem.
Ne mora to biti sad neka ogromna i kriva "Sirano De Beržerak" nosina, ali nos zaista dosta utiče na lepotu.
Prema mom mišljenju, broj jedan faktor na licu koji će biti presudan da li je osoba lepa ili ne.
Sad ću neke slike da nađem...
Ne fali ništa.Plus što i nije.Šta fali nepravilnom nosu?I moj je nepravilan..
...ljudi najčešće imaju problema sa nosem.
Ne mora to biti sad neka ogromna i kriva "Sirano De Beržerak" nosina, ali nos zaista dosta utiče na lepotu.
Prema mom mišljenju, broj jedan faktor na licu koji će biti presudan da li je osoba lepa ili ne.
Sad ću neke slike da nađem...
To су глупости, велики нос, ћелавост, маљавост су само нужно зло код мушкараца. Ништа од тога није пожељно, да се не лажемо.Veliki nos dobro stoji muskarcima, jer im daje muzevniji izgled. Na zeni veliki nos izgleda grubo.
To je ono uopsteno receno.
Ali postoji puno izuzetaka na obe strane.
Једно је неправилан нос, који може бити у складу са лицем, а друго је превелики нос, који код жена јесте већа мана.Šta fali nepravilnom nosu?I moj je nepravilan..
За једну Јеврејку, можемо чак и рећи да је била симпатична ... а не ... ипак није.Eo primer koji ne smeta
Pogledajte prilog 1210257
Ова глумица је чак и лепа. Не знам шта значи гадна, не познајем је приватно, па да кажем да је ђубре од човека.
Kako bi sebe rejtovao na skali od 0 do 10Лепота уопште није у оку посматрача, ако мислимо на изглед лица.
Као што није тачно када кажу ''сва деца су лепа'', јер и тек како има ружне деце.
Што неко рече, можда је најбитнији нос, али битан је и облик очију, усне, зуби, осмех, облик вилице и чело, симетричност лица, као и коса наравно.
To су глупости, велики нос, ћелавост, маљавост су само нужно зло код мушкараца. Ништа од тога није пожељно, да се не лажемо.
Да је ћелавост пожељна, па ни један мушкарац не би бријало главу или шишао тримером на нулу, него би имали фризуру као Бора Стјепановић у Ко то тамо пева, који са 34 године је изгледао као да има 55 година.
Једно је неправилан нос, који може бити у складу са лицем, а друго је превелики нос, који код жена јесте већа мана.
У суштини то је тачно, мада жене су склоније да некога дислајкују само зато што је ружан изнутра, јер се онда та унутрашња ружноћа осликава и на физичку, чак и када им се прво свиди физички, па тек онда открију каква је заправо особа.ali to nema nikakve veze sa sviđanjem.