gost133745
Aktivan član
- Poruka
- 1.330
uff... kad god sam razmisljala o tome dosla sam do zakljucka da meni nista ne fali i da ne treba nista da menjam na sebiDa li ste slusale juce na pinku DR, micu djuricica mislim da se tako preziva
Govorio je o liposukciji i jos o necemu sto ima slican naziv ali je zapravo skroz drugacija stvar
Radi se o PREMESTANJU MASNIH NASLAGA sa jednog dela tela na drugi deo
Kaze da je to sada hit u svetu i da se i ovde to svee vise i vise radi
Ja sam bila kod njega na pregledu i rekao mi je da on ne bi radio sise ,ako ne radi i stomak
,,,i to je jako skupo zvucalo i zastrasujuce ,,,dok je objasnjavao ,,,sve to
a sada \
dakle mogu masne naslage sa stomaka da premestim u grudi
Sta mislite o tome i da li mozda neka od vas ima takvog iskustva ..??.
mislim, pogledam se u ogledalo, vidim ja tu neku manu, ali meni ne smetaju, volim ih... one su deo moje licnosti... rezultat su mog zivota i mog genetskog paketa

pa to se resava na druge nacine
a ne vadjenjem sala i stavljanjem istog u sise....mislim,si probala sa drugacijom ishranom i nekom jacom fizickom aktivnoscu...to bas prodrma creva...mozda jednostavno treba da posetis doktora opste prakse da te posalje negde da resis to...(nisam sigurna ko je to rekao,moguce da sam pomesala dve price
Ovo mi deluje upravo kao pogresna ishrana, pregladnjivanje, pa prezderavanje, poremecana zeludacna kiselina i prekomerno nadimanje. Moras kod dr, na ultrazvuk. Svi saveti do sad vezani za preglede su dobri, samo nemoj ni u ludilu da ides kod plasticara. Nikad!