- Poruka
- 12.370
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva glupost
Dvoje ruznih najbolje
Cudi me da ne primecujes da je strelac pa se uklapa sa njom (vaga), a kako je strelac po definiciji najlepsi muski znak, ne racunajuci bika, ne moze biti bas ni ruzan. Vidimo da je to zavidna lepota i u poznim godinama.Monika je narcisoidna osoba zato je izabrala ruznijeg partnera,kod mnogih ljepotica je to tako.
I Kusturica bi joj lepo legaoDa nije uspjesan bivsi decko Monike Beluci ne bi se ni okrenula za njim,ovako kada je poznat onda ces razmisljati o tome da ima ono nesto i vjerovatno da ima ne sporim,
Otkud ona zna, postavila je hiljade slika ovde a na nama je da ocenimo. Ja bih rekao prosek.Jesi li ljepotica ili prosjecna fizicki
Aha znaci recimo da si prosecna, i okreces se za nekim slucajnim likovima na ulici.... ne prilici, ali eto takvo je ponasanje prosecnihNa stranuni uspeh i sve
Tacno da ga vidim na ulici, okrenula bih se za njim
Ne mora da znaci i suprotnosti se privlaceDvoje ruznih najbolje
Sve ti se pomesalo, tj. upravo je obrnutoJa sam uvijek cijenio zene koje su lijepe a izbaberu jednako lijepog partnera ili koje su ruzne a izaberu jedanko ruznog jer to mnogo govori o njima.Tu nema narcisodnosti
Previse ruzna izabere lijepog to je za ego i za ponos da ga pokaze sredini i prijateljicama kako joj je lijep da joj bude lakse sto je ona ruzna,a ako ljepotica nadje ruznijeg da joj ne uzme paznju alfa ribe ili zene koja privlaci paznju.Da je npr Monika Beluci imala kraj sebe nekog najveceg ljepotana sa harizmom pa njoj bi to ego srusilo i uzelo bi joj paznju
vensan ima zivana od 14 incha.Cudi me da ne primecujes da je strelac pa se uklapa sa njom (vaga), a kako je strelac po definiciji najlepsi muski znak, ne racunajuci bika, ne moze biti bas ni ruzan. Vidimo da je to zavidna lepota i u poznim godinama.
A to sto ima i neku da kazemo ruznjikavu crtu je sto je blizu skorpije (23. novembar)
Pogledajte prilog 1560364
I Kusturica bi joj lepo legao
Otkud ona zna, postavila je hiljade slika ovde a na nama je da ocenimo. Ja bih rekao prosek.
Aha znaci recimo da si prosecna, i okreces se za nekim slucajnim likovima na ulici.... ne prilici, ali eto takvo je ponasanje prosecnih
Ne mora da znaci i suprotnosti se privlace
Sve ti se pomesalo, tj. upravo je obrnuto
Lepi, ali uglavnom je kratkog veka to.Moj utisak je da je tu korelacija obrnuta i da su ruzniji sveukupno uspesniji i u ljubavi i u seksu i zasnivanju porodice itd...
Dakle slicno kao i u drugim oblastima zivota - na primer sto manje skole i iq-a to vise love, nekretnina...
To vidimo jasno i na primerima licnosti iz javnog zivota... Na primer mnoge poznate estradne devojke koje su neudate zbog lepote ali im posao ide jer nemaju skolu...
Od muskaraca recimo maneken Abazovic koji je neozenjen i slicni
Jako čudna konstatacija.Ružnjikavi ljudi su duhovno bogatiji i uspešniji u svemu.
Tornjajte se ovi,...sa tkzv."beauty" terorima.![]()
Istina je da se zene plase lepih muskaraca.Zene se plase previse lijepih muskaraca a i pametnih ako je neko filmski glumac onda u redu,ali u obicnom zivotu to je veliki problem za pojedinca
Zene ce naprije biti ne sa ruznim vec sa ekstremno ruznim muskarcem ali ce biti naravno i sa muskarcem koji ima neki detalj u izgledu al ono nije ni ruzan ni ljepotan,naravno bitno da nije previse pametan nece super glupog muskarca ali malo glupljeg ili prosjecno inteligentnog hoce
Istina je da se zene plase lepih muskaraca.
Probudi se neki đavo u njima, izlude.
Takvi muskarci sa tom ljepotom prirodnom jako tesko uspijevaju u zivotu i kada uspiju kao Delon onda im umanjuju kvalitete njihov rad se prati manje nego rad drugih muskaraca uopsteno govorim ne samo za filmski svijet.Uvijek ces u svakoj ustanovi bilo kojeg tipa naci jednog muskarca koji je bolji i ljepsi covjek od svih tih drugih muskaraca koji je ono ostao na nekom skromnom mjestu I najmanje napredovao a bio je opstruisan od svih drugih ljubomornih muskaracaKada prođem selom misle Alen Delon![]()
Dosao samo da procitam vasu misao koja je nevezana od politike.Moj utisak je da je tu korelacija obrnuta i da su ruzniji sveukupno uspesniji i u ljubavi i u seksu i zasnivanju porodice itd...
Dakle slicno kao i u drugim oblastima zivota - na primer sto manje skole i iq-a to vise love, nekretnina...
To vidimo jasno i na primerima licnosti iz javnog zivota... Na primer mnoge poznate estradne devojke koje su neudate zbog lepote ali im posao ide jer nemaju skolu...
Od muskaraca recimo maneken Abazovic koji je neozenjen i slicni