NatasaNatasa Elita Poruka 15.620 01.11.2006. u 15:22 - Lepi ljudi,a ruzni. #26 Maxy: Ja cu da glumim da sam namrgocen,cim krenemo ima da stavim kez od uveta do uveta Kliknite za proširenje... Nemoj da mi kradeš ideje
Maxy: Ja cu da glumim da sam namrgocen,cim krenemo ima da stavim kez od uveta do uveta Kliknite za proširenje... Nemoj da mi kradeš ideje
intra Poznat Poruka 7.140 01.11.2006. u 15:27 - Lepi ljudi,a ruzni. #27 Zana: P.S. NN... da li ja to tebe opet muvam? Kliknite za proširenje... Sad su mi jasne one bračne nesuglasice
Zana: P.S. NN... da li ja to tebe opet muvam? Kliknite za proširenje... Sad su mi jasne one bračne nesuglasice
F feles Zainteresovan član Poruka 482 02.11.2006. u 00:00 - Lepi ljudi,a ruzni. #28 ja sam cesto namrgodjena..ali umem i da se nasmejem, i to od sveg srca kad je neko bas simpatican i duhovit
ja sam cesto namrgodjena..ali umem i da se nasmejem, i to od sveg srca kad je neko bas simpatican i duhovit
parka Buduća legenda Poruka 26.261 02.11.2006. u 01:14 - Lepi ljudi,a ruzni. #29 Axa.... ja sam tako zaradila bore smejavice. Sad više nisam lepa smejala se - ne smejala. Edit: kad kažem tako, ne mislim na četvorku. Ni na petorku ili dokle ste već dogurali
Axa.... ja sam tako zaradila bore smejavice. Sad više nisam lepa smejala se - ne smejala. Edit: kad kažem tako, ne mislim na četvorku. Ni na petorku ili dokle ste već dogurali
Revolveras Ističe se Poruka 2.903 02.11.2006. u 01:14 - Lepi ljudi,a ruzni. #30 E, a sta ako neko ima facijalni grc, pa se stalno kretenski smeje?
N nasmejana pahulica Zainteresovan član Poruka 118 02.11.2006. u 01:35 - Lepi ljudi,a ruzni. #31 ja sam lepa, i naravno nasmejana volim sebe sto sam takva volim nasmejane likove, sta mogu kad volim smeh
ja sam lepa, i naravno nasmejana volim sebe sto sam takva volim nasmejane likove, sta mogu kad volim smeh