Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mario80 ako tvoja zena nema smisla i ukusa ne mora da znaci da ni jedna druga nema.
Vec si nam vise puta stavio do znanja da za tebe postoji samo bijeli zid, taman pod i kamen na zidu i da drugaciji stil ne priznajes. E pa vidis postoje i ljudi sa drugacijim ukusom i ako nemas sta pametnije da kazes il postavis sliku onog sto je za tebe lijepo onda stvarno ne znam sta radis na ovoj temi
duska.vodolija interessantan mi je ovaj shabby shic cottage stil ili naznake istog
mada moram da priznam da vise preferiram da kazem bijeli shabby, sa sto manje ruzica i roskastih detalja. Ja sam doduse otisla u posve drugom pravcu mada moram priznati da patim za nekom starom skrinjom, fenjerom ili jos ponekim detaljima
Pa moram i ja da se borim sa mm da ne istakne svoje nasljedstvo, kubure i maceve Flase sa picem koje vjerovatno nikada ne bi otvorio nego da stoje tek onako za ukras da se nisam pitala sada bi u kuci imao sank ala 90-te itd.
A kucna pomocnica nikad nije visak samo bi on neku mladju, tipa francuska sobarica, a ja navijam za divnu tetu u penziji koja nam trenutno cisti haustor