Lepi enterijeri

i-50514.jpg

Mario80 ako tvoja zena nema smisla i ukusa ne mora da znaci da ni jedna druga nema.
Vec si nam vise puta stavio do znanja da za tebe postoji samo bijeli zid, taman pod i kamen na zidu i da drugaciji stil ne priznajes. E pa vidis postoje i ljudi sa drugacijim ukusom i ako nemas sta pametnije da kazes il postavis sliku onog sto je za tebe lijepo onda stvarno ne znam sta radis na ovoj temi :neutral:

duska.vodolija interessantan mi je ovaj shabby shic cottage stil ili naznake istog
mada moram da priznam da vise preferiram da kazem bijeli shabby, sa sto manje ruzica i roskastih detalja. Ja sam doduse otisla u posve drugom pravcu mada moram priznati da patim za nekom starom skrinjom, fenjerom ili jos ponekim detaljima :)

shabbychic11.jpg

shabbychic12.jpg

shabbychic6.jpg

shabbychictable11.jpg

shabbychictable3.jpg

shabbychictable2-300x300.jpg

Pa moram i ja da se borim sa mm da ne istakne svoje nasljedstvo, kubure i maceve :roll: Flase sa picem koje vjerovatno nikada ne bi otvorio nego da stoje tek onako za ukras :confused: da se nisam pitala sada bi u kuci imao sank ala 90-te itd. :)
A kucna pomocnica nikad nije visak samo bi on neku mladju, tipa francuska sobarica, a ja navijam za divnu tetu u penziji koja nam trenutno cisti haustor :lol:

Back