Lepi automobili. . . . . .

Ima sve što treba jednom sportski nastrojenom tati...:lol: žestoku liniju, dovoljno vrata i prostora za noge kao i za stvari, nije preterano veliki tako da vožnja gradom nije mučenje, ima svu potrebnu, kao i nepotrebnu opremu, perfomanse da se razbukta strast...:lol:

025.jpg

Seat Leon...Za sada još uvek najpoželjniji u mojoj garaži...:D:super::ok: Ne, ne zaluđujem se ja Mc Larenima, SLR-ima i ostalim automobilima snova... Meni je Leon dovoljan san...
Jedina razlika za ovih meseci je zaključak da ni benzinac nije ništa gori od TDi-ja - svaki ima svoje prednosti i mane...to je danak polemici nas ovde...:lol:

Poslednja izmena:
gde li je ona tema o Ferariju? kad sam pomenuo i dao slike nekog ferarija koji kosta par miliona eura?!

i mi smo mislili greska, kad ono izgleda stvarno postoji neki ferari u 60 primeraka od 3 miliona eura.

Abramovich kupio treneru Celzija cini mi se.

Ferrari 612 Sessanta? Napravljeno 60 automobila te serije za 60 godina postojanja firme.
ferarri_612.jpg

Inache, to nije jedini Ferrari te cene. Mnogo starijih modela vredi oko 3 miliona, mozhda chak i vishe.

Jedino u photo shopu da ga produzim.Inace ovo nije montaza,stvarno postoji jedna serija ovakvih limuzina

ferrari-360-modena-stretched-limo.jpg

Postoji samo ovaj primjerak. Inace djelo je jedne Engleske firme koja se bavi tuning i stylingom. Ferari ih je tuzio zbog imena i dobio je parnicu pa je vlasnik automobila bio primoran da makne sva ferarijeva oboljezja i da mu nadjene neko drugo ime...
Inace citav ovaj rad je firmu kostao 450000 funti...

A evo da i ja predstavim moga konja za trke

070314mercedes01.jpg

Nova c klasa. Imao sam priliku da ga vozim, strasan auto. Poslije voznje sam samome sebi psovao sve zivo sto se nijesam rodio ka milioner da ga odmah kupim... :D

Back