Lepi automobili. . . . . .

Po mom misljenju ovo je najlepsi automobil ikada napravljen.

Mercedes 300SL Gullwing

mercedes_benz_300sl_gullwing.jpg

nesha taxista:
Meni se taj ne sviđa, ali Aston je veoma lep.

Ako citas Auto Bild i ostale Nemacke casopise u Srbiji, trojac Nemaca je lepsi, bolji, . . . . . . ma sve naj . .. . . . . . . PREUVELICAVANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meni se Aston od one cetvorke lichno najvise svidja, BMW i Mercedes su onako malo antipaticni, Porsche bi mozda bio neka manja konkurencija Astonu, ali ljudi iz Aston Martina su pokazali kako se pravi lep i dobar auto . . . . . . . . . . . . . ..

nesha taxista:
Je li u takvog pucao Prisli?

Da, Elvis je obozavao ovakve Cadillace.

nesha taxista:
Da, vratio ga je 20 godina unazad, uključujući i povratak zadnjeg pogona.

Vratio ga na listu zelja mnogih ljudi. Chrysler u zadnjih 35-40 godina (od nestanka muscle cars) nije bio popularan kao danas. Jeste da su bili u centru paznje kad su predstavili Dodge Vipera, ali to je samo jedan automobil dok je danas cela linija odlicna.

Ima Hemi da te ubije. :lol: Plavi Thunderbird je Hemijeva omiljena generacija Thunderbirda (1961-1963) dok je crveni Thunderbird moja omiljena generacija (1958-1960).

A sto se tice drugog - njega je dizajnirao J Mays, ista osoba koja je dizajnirala VW New Beetle, Audi 100, Ford GT i jos mnoge automobile (J Mays je pre Forda radio za VW i Audi). Ja obozavam zadnju generaciju Thunderbirda.

Back