Lepi automobili. . . . . .

Marauder:
Kako koji Volkswagen. Znam da se Jetta i Golf (koji se ovde zove Rabbit) i mozda i Beetle prave u Meksiku. Ostatak uvoze.

Moj drug ima '99 Jettu 2.0L automatik. Mogao bi napisati poduzu pricu sta sve ne radi na automobilu.

Kvaliteta proizvodnje. Ona je i u Nemackoj jako dugo opadala, secam se pre 10-tak god. negde sam citao (ako se dobro secam) da je na listi najkvalitetnijih kola, od nemackih kola najbolji bio DaimlerChrysler na 7 mestu, sto se tice svih kvarova, Japanci i Korejanci vladaju. Mozda ima veze sto kod njih rade samo Japanci, a ovde i turci, i Siptari, Arapi, i svi ostali...ali verujem pre da je u pitanju kvantiteta, jer ih teraju ko goveda da rade.

Ha, i mislio sam da Porsche vodi, on je i ovde na njboljem glasu, koliko ja to pratim, mozda gresim.

Za Japance se ovde svi uglavnom slazu da su najbolji, a dosta jeftiniji, jedino ih malo izgled zeza, nije po ovim ukusima, a ni po mojim, tu mi je Mercedes daleko najbolji.
BMW je pre par godina promenio glavnog dizajnera, sto si sigurno primetio kod novih modela 3, 5 i 7, od zene mi brat, koji je bio fanatik za BMW-om 3 vozi sad Mercedes C klasse coupe.
Ne znam da li si bio mozda skoro u Nemackoj, ali Skoda se siri sve vise kao epidemija.

Ovde su Japanci nerovatno skupi, a prati ih dobar glas da su neunistivi. Moja keva ima Toyotu Camry i stalno nesto ne radi na njoj. Sad gleda da je zameni. Meni se licno ne svidjaju i nikad ih nebi kupio jer mislim da su precenjeni.

Kad sam zadnji put bio u Srbiji (leto 2005) vozio sam Skodu Feliciju. Ono je bila nocna mora, jedva sam cekao kad cu nazad u Ameriku i da sednem u svog Mustanga. :lol:

Gore si bio spomenuo Buick, hteo bi da stavim one koji mi se najvise svidjaju

buick.jpg

Back