Lepe reči

Šta je ovo,

šta ste se raskokodakale
brišite u kuhinju - spremajte večeru ;)

hm, :? trebala sam da se prenikujem
ovako je malo gloopo

a u stvari ne kapiram u čemu je problem :confused: :oops:

pa nisi....poenta teme je da kazes nesto dobro ako si u stanju....znaci, ne da iskoristis temu da usput potkacis nekog, ko ti Sanju....
moja poenta je da ako nisi u stanju, nemoj se folirati....

ima puno spisa na tu temu...recimo u budizmu....koliko si u stanju zaista da budes objektivan prema drugome i da se ne reflektujes....
vidis, ja sam potpuno svesna da nisam na tako visokom nivou svesti...mogu ja da se trudim da ga dostignem ali tesko da cu to da radim ovako ko ti...ti se uopste ne trudis, ti si ubedjena da si zaista na tako visokom stupnju svesti a demantujes samu sebe u svakom sledecem postu...
ja mislim da to nije stvar koje se treba stideti niti mislim da treba da piz.dis na ovo sto sam ti rekla...
to zaista jeste tesko....ali cini mi se da je ovo mesto idealno za kreiranje neke slike o sebi u koju i sama na kraju poverujes a to nema veze sa realnoscu...
doduse, lako je i u zivotu samo sto ovde mozes da se meni pose.res na glavu i mislis da si time resila problem :)
zato mi je ova tema cista pretenciozna smejurija...jer svojim primerom pokazujes da ne mozes ni u tri posta da se drzis onoga u sta mislis da verujes....etotako takodje....

bla bla bla..ništa loše nisam rekla sem onoga što je fakat - a pri tom to nisu bile nikakve osobine nego dugotrajna akcija (baš je trajalo). Da, ti baš znaš šta ima veze sa relanošću, aha...jel me poznaješ u RL možda 8)
aj dosta sranja

anakine, SUBJEKAT ne treba da budeš ti, tj. prvo lice jednine, nego treće (on, ona)
pa onda "je" , pa neka dobra osobina (pridev) koju iščeprljiš....znam da nije lako, niej ni meni bilo :lol:

etotako:
a zašto sam ja kvarna?
zato što sam rekla Calimero da je previše oprezna jer svuda vidi loše namere i aveti?

zasto sto pokusavas da ubedis ljude da je indirektan obracun isto sto i pozitivan pristup zivotu....
mozes li da definises pozitivan pristup zivotu? i mozes li ljudski i normalno da kazes nekom da je paranoicna budala umesto sto otvaras temu da bi to rekla a ispala to sto pokusavas?

anakin:
zasto sto pokusavas da ubedis ljude da je indirektan obracun isto sto i pozitivan pristup zivotu....
mozes li da definises pozitivan pristup zivotu? i mozes li ljudski i normalno da kazes nekom da je paranoicna budala umesto sto otvaras temu da bi to rekla a ispala to sto pokusavas?
pa rekla sam da je oprezna... sad, ako ti nju vidiš kao paranoičnu budalu... ja nemam ništa sa tim, to je već između vas dve :lol:
Evo priznajem da sam loše koncipirala temu... od ovog momenta je Lepe reči za one koji su vam dragi...

dakle.... Betty, šta radiš u subotu, hoćemo da pijemo kafu?

etotako:
pa rekla sam da je oprezna... sad, ako ti nju vidiš kao paranoičnu budalu... ja nemam ništa sa tim, to je već između vas dve :lol:
Evo priznajem da sam loše koncipirala temu... od ovog momenta je Lepe reči za one koji su vam dragi...

dakle.... Betty, šta radiš u subotu, hoćemo da pijemo kafu?

e yebiga ali sad si stvarno preterala...nemam zelju vise da ti se obratim u zivotu....i ne mogu da shvatim toliku kolicinu zelje da se po svaku cenu napravi neko sranye...
sad calimero i ja treba da se posvadjamo? ne ozbiljno, sta si htela ovim postom?
i sto sad pokusavas da pojedes sopstveno g.ovno menjajuci temu kad je cela svrha ovog razgovora Lepe reci o ljudima koji nam nisu dragi?

i sta bi sa nickom ra-ta-tat i ubedjivanjem ljudi da to nije etotako?
ti si zapravo u totalnom licnom haosu koji samo preslikavas ovde...

Ma bezveze... ona ne ume ništa lepo da kaže, pa smo joj mi krivi.

Dobro anakine, nemoj više da mi se obraćaš, preživeću nekako i to.
Od toliko ozbiljnih i životno važnih stvari kojima se trenutno bavim tvoje mišljenje o meni je poslednja stvar na koju obraćam pažnju. Uostalom, ne poznajemo se i svoje laičke psihoanalize ostavi za pp prepisku sa forumskim pajtašima.

za razliku od tvojih strucnih i dobronamernih analiza?
ne umes stvar ni da isteras do kraja...cak ni sa jednim jedinim nickom....
da li ti predstavlja problem sto te pitam stvari u vezi ove teme?

Back