Lepe reči

blondi:
zaista ne vidim svrhu u navlacenju ljudi da se izjasne zasto nekog mrze ali isti je dobar - napraviste ratiste od teme - uzas :twisted:

ja i dalje ne kontam shto je problem razgranichiti lichni dozhivljaj nekog od nekih chinjenica o toj osobi ?:confused:

nego jel neko za malo zimskih gadosti napolju ? :D

raindog, to se vecini ljudi valjda podrazumeva....ako ti je neko antipatican, ne lepis mu odmah razne epitete...
mislim, zasto je potrebno toliko insistirati na "svesnosti" ljudi, ko da smo neke totalne budale?
to sto neko misli da je to nesto ne znam kako nedostizno, nije tacno....to je normalno....

tema se sastojala u de stvari
reći o nekom antipatičnom DA (nervira me, bez zašto i nalepljivanja!) pa ondaK ALI on/a je ipak takva i takva osoba (pa tu neke dobre osobine)
Niej teško nimalo :D

blondi:
rain jel se tebi ovaj nacin diskusije koji se vodi cini human i na nivou odraslih zena tj doraslih temi???

pa u tom i jeste fora , shto ne kontam u chemu pametni ljudi nalaze tako nepresushne izvore negativne energije
mislim ja i pored najbolje volje ne mogu da zamislim da se iza svakog linea neke osobe krije zla namera, nit imam potrebu za tim, e sad vi mene nazovite naivnom,
ali stvarno ne verujem da na ovom forumu postoji toliko mazohistichna osoba da ima potrebu da konstantno bude u sukobu sa svima

yebale vas sve tudje zle namere, mislim taman da ih neko i ima koji bi se ja q... uzbudjivala zbog toga i na koji nachin bi to mene uopshte moglo dotiche ?
ne ulazim vishe u konflikte ni sa ljudima do kojih mi je stalo, jer mi je to besmisleno troshenje energije, shto bi to tek onda ovde radila (sem malo zabave radi sa perom 8-) ) sa gomilom ljudi koje ni ne poznajem ? :confused:

marlon:
Pa ne znam kakvi ste na okupljanjima ali priznaj da ovakvih stvari sigurno nema.

Ne možeš da zamisliš kako smo na note
- "Mila moja, što su ti lepe šnalice u kosi"
- "Draga moja, samo da znaš koliko sam ih platila na poslednjem putovanju"
- "Ju, ju, koliko šapni mi, a gde si to putovala, da ne budem diskretna, a sa kim si putovala"
- "Sunce milo, rado bih ti rekla, ali ne mogu, vaspitanje mi ne dozvoljava. A, što sam kupila satenske rukavice, skarlet crvene, jest da nemam uz šta da nosim osim za krevetni izlazak"

PS. ništa mi ne veruj, loopam - ošamutio me vruć vetar :lol:

hanibal77:
pa kako kad.mislim kad sam ja onda sam hani(honey) a kad me neko nervira onda sam hanibal,tad ne volim kad mi kazu hani :lol: al uglavnom ne kazu.
e hanibalka nisam i nikad necu biti
sama si zahtevala pre sureta da nikako ne bude "konobaru, daj pivo za hanibala" :P
I tako si postala Hani
mislim da svako ima nekoliko nadimaka ovde - moje ime (nik) variraju na bar 5 načina

klara_m:
- "Ju, ju, koliko šapni mi, a gde si to putovala, da ne budem diskretna, a sa kim si putovala"
- "Sunce milo, rado bih ti rekla, ali ne mogu, vaspitanje mi ne dozvoljava. A, što sam kupila satenske rukavice, skarlet crvene, jest da nemam uz šta da nosim osim za krevetni izlazak"

Pa eto to je perfidno zajebavanje , ali lepo...a ne kao ovo...djonom. :lol:

raindog:
pa u tom i jeste fora , shto ne kontam u chemu pametni ljudi nalaze tako nepresushne izvore negativne energije
mislim ja i pored najbolje volje ne mogu da zamislim da se iza svakog linea neke osobe krije zla namera, nit imam potrebu za tim, e sad vi mene nazovite naivnom,
ali stvarno ne verujem da na ovom forumu postoji toliko mazohistichna osoba da ima potrebu da konstantno bude u sukobu sa svima

yebale vas sve tudje zle namere, mislim taman da ih neko i ima koji bi se ja q... uzbudjivala zbog toga i na koji nachin bi to mene uopshte moglo dotiche ?
ne ulazim vishe u konflikte ni sa ljudima do kojih mi je stalo, jer mi je to besmisleno troshenje energije, shto bi to tek onda ovde radila (sem malo zabave radi sa perom 8-) ) sa gomilom ljudi koje ni ne poznajem ? :confused:
ja zivim po simple paroli: ljude treba samo prihvatiti ne moras ih razumeti...

inace mene ovake diskusije mogu samo masovno razocarati nad svim ucesnicima zato se i distanciram... moj komentar na procitano i dalje ostaje: Dzizs!!!

zao mi je samo sto ne umete da ostanete na nivoju i sacuvate zensko dostojanstvo - ova tema je blam za sve forumasice... :?

/me over & out

(rekoh ja - zatisje pred buru...)

klara_m:

hahaahahaha....a vetar mangup - suknjičice diže :lol:
pa još: ma super je roZen veš, nego mi ja samo za kućne posete, ne mogu pod aljinu TAJ korset :?
Jauu..što ti je dobra tašna - ma da, to je tedi bear kolekcija, znaš tek kakvih sve ima, nego ova mi se slaže uz čizme
a tek francuski sirevi i vina, ne možeš podići torbu,. jedva prođeš graničicu od Srbijice :D

8)
pa posle par koktela
""DAJ TE SISE DA VIDIMO"
"KAKA TETOVAŽA, JEL NA GUZI?"
""AJDE ŽENE NATRĆITE SE ZA SLIKANJE"
itd :mrgreen:

Betty:
tema se sastojala u de stvari
reći o nekom antipatičnom DA (nervira me, bez zašto i nalepljivanja!) pa ondaK ALI on/a je ipak takva i takva osoba (pa tu neke dobre osobine)
Niej teško nimalo :D

pa napokon....znaci ipak treba da prozovemo nekog ko nam se ne svidja?

ne, nije tesko...samo je potpuno besmisleno....

žene su poznate po empatiji i razumevanju i fleksibilnosti :P

anakin, da si čitala višeod uvodnogposza, videla bi - bilo je, pored apela, i objašnjenja, i zabave i svega - dok niej preraslo u hejt

ra-ta-tat:
Cenim što si se potrudila da vidiš nešto lepo i kod mene. To je veoma pohvalno.

CaLiMeRo

mislim da je osoba koja je u stanju da prepozna loše namere čak i kada one ne postoje, što bi značilo da je ona izuzetno oprezna osoba :lol:

procitala sam ovo i sasvim mi je bilo jasno sta se ovde ocekuje....

raindog:
ajd josh samo objasni kakvo je to "zhensko" dostojanstvo ? i shta ono podrazumeva poshto ja ochigledno zhivim u neznanju i zabludi
rain nije bilo licno nemoj da se osecas prozvana...

i kao gore receno - ne zelim ulaziti u rasprave koje su brezplodne i koje ce neko izkorititi za medjusobno obracunavanje itd - ne verujem da ne znas sta sam pisala, narocito ne ti koja si po mom misljenju veoma napredna i pametna zena... poz.

pa posle par koktela
""DAJ TE SISE DA VIDIMO"
"KAKA TETOVAŽA, JEL NA GUZI?"
""AJDE ŽENE NATRĆITE SE ZA SLIKANJE"
itd

Ybt, ostavi nešto za intimna sećanja
di da delimo sve sa ovolikim narodom
šta će da misle :lol:

Hani, draga - a gde si kupila taj oooogroman prsten

blondi:
rain nije bilo licno nemoj da se osecas prozvana...

i kao gore receno - ne zelim ulaziti u rasprave koje su brezplodne i koje ce neko izkorititi za medjusobno obracunavanje itd - ne verujem da ne znas sta sam pisala, narocito ne ti koja si po mom misljenju veoma napredna i pametna zena... poz.

me ne, nije frka samo mi je jako chudno zazvuchala polna odrednica pomenutog pojma
izvivinjavam se na pogreshnom tonu :lol:

(pokushavam da korigujem svoje ponashanje )
a ovo obaveshtenje je bilo samo da razjasni trenutne vremenske prigode tj. snezhne padavine :lol:

Bubble_Gum.gif

šta sad...nema više prepucavanja....
gde su oštra pera krstarice :lol:

neću klara da ostavim -. ovo mi je online diary :P

Back