Lepe reči

ma ja to da dva put ponovim :lol:

PS: gazda zakljucavaj ovu sado-mazo temu :arrow: Mazohista: Muci me! Sadista: NECU!!!

zaista ne vidim svrhu u navlacenju ljudi da se izjasne zasto nekog mrze ali isti je dobar - napraviste ratiste od teme - uzas :twisted:

šljep šljep - doprlo je sa svih strana galaksije
sve vasionske želje bile su usmerene samo na jedno - kako ponovo izazvati pohotni smeh Tvorca i njegovog bića kojemu se može - da izvoljeva. Šlje šljep došlo je od miševa i krtica, šljep šlejep rekoše ježevi - filozofi; šljep šljep urliknuše ćurke i sovuljage, šljepanej je obuzimalo vaskoliko bestojalno i floralno postojanje., a gazdarica se topila od milja :lol:
Šljepić ..reče stidljivo Beti, i uzdahnu. Kamo lepe sreće da dobijem novog optičkog miša, kao ova ovde šljepanje.

Gazda gledaj ovo...kako ima ljigavog sveta. Ovaj smrad je pljuvao i vredjao sve na Politici kad god nije imao argumente...inac brat hrvat...i bi banovan, kako i treba. Kad eto ti njega sutra sa drugim nickom i ISTIM avatarom :lol: , znas gurne ti prst u oko, pa malo ga okrene i napravi dva tri kruga....pazi sta je napisao :lol:

Tražeći_ljubav:
Stalne posjetiocie Foruma Politika obavještavam da ću od sada neko određeno vrijeme koristiti stari korisnički nalog Tražeći_ljubav! Kao što je svima poznato usled svoga preoštrog stava raniji korisnički nalog je neko vrijeme blokiran.
Za javnu objavu novoga naloga sam se odlučio jer smatram da je krajnje nemoralno tajno otvaranje 2-3-x korisničkih naloga i skrivanje iza njih....Ovako će svaki sugovornik u svakom momentu znati sa kime komunicira......
Onima koje sam svojim preoštrim stavom uvrijedio unapred se izvinjavam, uvrijede koje su bile upućene na moj račun već su oproštene.....
Iskreni pozdrav, analitičar

Pa kako da ga ne volis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I kao "analiticara" smo ga natakli na neomascen kolac ispred milevine kafane.
U tome se posebno istakao plemeniti Jedi (a i pij) vitez Odo wan Commodo... koji ga je progonio... i natak'o na kraju... na gore spominjani... imamo i sliku toga...

mileva6wu.gif

Ovog sad, Ljubotraga, posto su mu stavovi malo normalniji, lakse podnosimo... mozda zasluzi da sledeci put OMASTIMO kolac prethodno... :wink:

blondi:
marlone Trazeci_ljubav je na LjiSu bio veoma poznata licnost - gazdo jel se secas? 8)

PS: nije mu to novi vec stari nick ;)

Ma znam ja i ko je, tacno...imao je oko 700 postova, ali pokazujem ti slikovito kako neko moze da bude licemer i sizofren u isto vreme. Tako je radio svako vece, pljuvao i izvinjavao posle, dok se jominiju nije smucilo vise...svaka mu cast na strpljenju, ja sam ga prvi put izgubio sa doticnim. E sad se smirio i malo se pojavljuje...morao sam slikovito da mu objasnim sta ce mu se desiti ako nastavi sa pljuvacinom. :lol:

Sta je sustina ovoga sto sam ispricao. Vecina ljudi koriste forume, da bi resili neke svoje unutarnje konflikte i prevazisli to ispoljavajuci ih na nacin koji u manjoj ili vecoj meri provocira ostale. Neki put provokacija moze da bude stimulativna za diskusiju, a neki put preraste u ordinarnu pljuvacinu. Net je idealno mesto, jer ljudi bez ikakvog obzira napadaju jedni druge iako se nikad nisu videli u zivotu. Zato se desavaju situacije kao na ovom topicu da sve pocinje da lici na tet-a-tet borbu. U RL kada bi se iste osobe nasle i poceli ovakvu diskusiju nikad ne bi doslo do ovoga.

Back