Lepe reči

ra-ta-tat:
ma vidiš da se zezam... nemam ja muža :P
tako da... ako si bio ozbiljan sa onim da sam lepa... raindog me još uvek nije smuvala... :wink:

Ozenicu te kad operes 100000 tanjira i skuvas 50000 litara kafe. I ne smes mi zvocati moje usi samo smeju cuti disco melodiju. Znaci kad mi nesto pricas mora zvucati kao obrada neke stare disco pesme.

divlja u srcu:
Evo ti onda, provereno: :razz:

38gv.png
E nemo' tu, nju sam vec....daj nesto novo :lol: :p

E sad ljudi svi ovde, jel vidite bre kolko malo treba da ne pustate zlu krv jedni na druge. I za koji moj. Tamo se pljujete ko kocijasi, sad ovde samo pljuste komplimenti. To je VL. Danas jesi, sutra nisi. Ko sto rece Nev za eto tako. Bije se i miri. Nije ovo za mene, hvala na ugodnim trenucima svima ovde veceras.

divlja u srcu:
Ah, ja cu da pohvalim Anakin, s njom sam se prvo sibala tri meseca na filozofiji. :lol:
Inteligentna, pronicljiva osa, sad nije ni nalik onoj nekadasnjoj. Cini mi se da se u medjuvremenu zaljubila. :mrgreen:
To sibanje je melem za dusu, kad uporedim danasnje svadje.
Nikad se nije zavrsavalo psihoanalizom i pljuvacinom.

vidis koji si ti u sustini licemerni skot....
ako si me vec pomenula ovde, znaci da me ne volis...ok, zabole me....ali nacin....jao...uspela si tako fino da me popljujes na vise aspekata da ti se prosto divim...
zaljubila se pa se ne sibam sa tobom?
yebote koliko vaznosti sebi pridajes...

nemoj misliti da mi je promaklo bilo sta iz tvog posta...

nego, etotako....sto izbeceni smajli? jel te zanima da li sam trenutno zaljubljena? i u koga? a sta te zapravo briga?

e drazi su mi ovi likovi koji te normalno i posteno izvredjaju nego ovo sto vas dve radite...
fuj....

:) dobro jutro i tebi anakin

molim te da ne budeš spremna da sve negativno protumačiš, malo vere u ljude... nije to loše
izbečila sam se jer sam prvo pomislila da divlja misli da si se zaljubila u nekog sa foruma, a posle sam shvatila da to verovatno nije tako... zato sam i pitala u koga, inače mi ta informacija ništa ne znači. U svakom slučaju, drago mi je ako si srećna.

e vidis u cemu je stvar...
mani me tih pokusaja analize sa "verom u ljude" i slicnim...ne radi se ni o veri ni o ljudima nego o tebi i divljoj licno i vasem nacinu vredjanja ljudi odavde a da to ispadne cool i vaspitano....
nisi mi odgovorila na pitanje zasto ti je problem da direktno kazes nekome da ti se ne svidja?

i Banshee rece super stvar....sta me briga koliko je neko pametan/obrazovan/lep ako mi se ne svidja....ne posmatram ljude parcijalno pa mi je sad ovo odvratno a ovo mi se svidja a sve to obavezno moram da nabrojim na Krstarici....i uglavnom se ne slazem sa stavom a tu nema niceg licnog...
ti si izuzetak...ti mi ides na ganglije kao licnost....ali opet, sta te bre briga? mislim, ko sam ti ja pa da bi to trebalo da te pogadja?
zapravo me najvise kod tebe nervira to sto presingujes ljude ovde...na tebe mora da se obrati paznja i moras ljudima da se svidjas....i brate, moras da navodis ljude na tvoj fazon ponasanja...sve bre nesto u stilu da se pravimo blesavi...a poenta je da prozivamo ovde ljude ni krive ni duzne pa jos da im trazimo dobre osobine....ti zaista nisi provalila da je to malo uvredljivo?

Da budem iskrena, mene iritira, onako suštinski samo glupost. Cenim razlike među ljudima, one čine život bogatijim, tako uostalom učimo i o sebi... kada spoznajemo razlike.

Možeš da misliš šta god hoćeš o meni, ali nemoj da mi implantiraš loše namere sa ovom temom. To ti ne mogu dozvoliti. Bila sam jasna. Nemoj da diskutuješ sa mojim motivima.

Najlakše je nekog uvrediti, poniziti, to nije nikakav poduhvat...

ra-ta-tat:
Mislim da je sagledavanje osobe proces koji se nikada ne staje.
Ovo je samo još jedan primer tvoje zlobe i podlosti.
Način na koji govoriš o nekome govori o tebi.
NAČIN, a ne ono što mu kažeš. A tvoj način je uvek, bez izuzetka, pokvaren, indirektan i "slatkast". Kao niko ne zna o čemu govoriš itd.
Predlažem prekvalifikaciju. Osoba koja ne voli ljude, koja ih prezire, manipuliše njima i ne vidi nikoga osim sebe kao što to ti radiš, zaista ne bi trebalo da se bavi psihologijom. (na stranu što osoba koja olako i pritom pogrešno kvalifikuje ljude takođe ne bi trebalo da se bavi psihologijom)

Još nešto. Celokupna tvoja antipatija prema meni se zasniva na tome što sam ti, nakon što sam pročitala temu o Godday koju si otvorila, i nakon što si krenula da me podjebavaš na slikama forumaša rekla otprilike da si narcisoidni manuipulativni skot.
I to stoji i dan danas.
I to je istina.

Ti možeš promeniti još 389 nickova, i tripovati da podjebavaš ljude a da oni to čak ni ne kapiraju - ali to će biti samo tvoj problem. Svako iole inteligentan VIDI KO SI IZ ONOGA KAKO PIŠEŠ.
A ko ne vidi - neka se druži sa tobom malo.
Progledaće odmah. Na oba oka, sa tendencijom otvaranja i trećeg.:arrow:

pa vidis, nema...ljudi se zakace oko necega i to prodje...
ovo je zapravo prva tema gde ti na finjaka navodis ljude da se kace...
ili jod gore, sad ti znas da me nerviras i ja znam da ja tebe nerviram ali cemo ovde totalno vestacki razmeniti par lepih reci...

ja nekako ne vidim poentu....

Back