Lepe ljubavne price ili zadovoljne kite i pice

Zasto je prva kres sema?

Pa ti si se uhvatila za gledanje kao u boga, a ja za držanje za ruke. Kada nekoga volim, sviđa mi se onda imam potrebu za dodirom. A držanje za ruke je jedan od tih dodira. Ne kažem, ima ljudi koji su potpuno divlji, ali samo seks bez drugih dodira je kres šema. Prijatelji koji se seksaju. Ljubavnici pored seksa imaju i druge pokazatelje ljubavi. Ovo gledanje kao u boga je glupost i to nikako nije ljubav. To sam zato isključila. Dodir je bitan.

Pa ti si se uhvatila za gledanje kao u boga, a ja za držanje za ruke. Kada nekoga volim, sviđa mi se onda imam potrebu za dodirom. A držanje za ruke je jedan od tih dodira. Ne kažem, ima ljudi koji su potpuno divlji, ali samo seks bez drugih dodira je kres šema. Prijatelji koji se seksaju. Ljubavnici pored seksa imaju i druge pokazatelje ljubavi. Ovo gledanje kao u boga je glupost i to nikako nije ljubav. To sam zato isključila. Dodir je bitan.

mislis da se prijatelji koji se sexaju ne dodiruju, pa cak ni pablik?

Ne, nego si ti u nedrzanju za ruke videla da te neko ne voli jer nece da te dodiruje u javnosti. Ja sam u prvoj prici videla ljubav, ti nisi od samog starta.
Napisete nesto, posle kad vas nek nesto pita, upletete se ko pilad u kucine, jer nemate pojma ni sta pisete.

Ja znam šta sam mislila i napisala. To što ti nisi razumela ono što sam napisala je druga stvar. pročitaj svoje odgovore. :lol: Ne smaraj.

Back