Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Lepa si
Lepa si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepa si
Lepa si
AndjoSve ti znas vec,i sad bez zezanja ovde je dosta lepih zena,ali sa retkima se kapiram na prvu kao sa tobom
![]()
Os me zenis?
- - - - - - - - - -
Znam taj osecaj![]()
Svaki isto trazi......![]()
Nema miraza
- - - - - - - - - -
Ah draga,pa svaki je isti
Nije dovoljno reci, lijepa si ...
... to ide ovako : Ala, al si ti lijepa !!
Au, al' si dobra danas !
A, ja zagoreo ko kaubojski tiganj.....
dal svaki dan dobijete ovakav komentar u vezi vaseg izgleda i jel ste vise oguglale ili iznova vam prija i potrebno vam je to da cujete dal u tom obliku ili nekom slozenijem
dal vam pristojnost nalaze da kazete hvala ili to iskreno mislite i jel nekad odgovorite coveku da je 50ti u zadnjih nedelju dana koji je to ponovio time dajuci do znanja da nije originalan
ako za sebe mislite da niste dovoljno atraktivne a dobijete takve komentare jer vam dizu samopouzdanje ili mislite da oni to kazu svakoj koju vide
pa poslije zene sponzoruse, a paz njih![]()
Pa jesi li ti videla njen potpis? S kim se oženiti, kako sebi život upropastiti?![]()
al za dobar miraz bi se i upropastio
lijepo boga mi![]()
Za koga se udati ciju majku upropastitiPa jesi li ti videla njen potpis? S kim se oženiti, kako sebi život upropastiti?![]()
Tako nesto, samo one vole nesto na finjaka, koliko toliko ...
Treba biti neke emocije u toj izjavi, a ne da zvuci kao dobar dan![]()
Za koga se udati ciju majku upropastiti
Šta fali, i to je ljubav![]()
Čao jesam <333333333 može lock![]()
- - - - - - - - - -
Fala, fala, msš malo bi mi se podigli kapci? I porasle bi mi sesi bar da budu petice?
vidim da se bas castite komplimentima
a sumnjam da se svi licno poznajete medjusobno
vidis po nadrk ponasanju da tom izjavom samo budala moze se ispadne,iebo bi te vec moze da prodjedal svaki dan dobijete ovakav komentar u vezi vaseg izgleda i jel ste vise oguglale ili iznova vam prija i potrebno vam je to da cujete dal u tom obliku ili nekom slozenijem
dal vam pristojnost nalaze da kazete hvala ili to iskreno mislite i jel nekad odgovorite coveku da je 50ti u zadnjih nedelju dana koji je to ponovio time dajuci do znanja da nije originalan
ako za sebe mislite da niste dovoljno atraktivne a dobijete takve komentare jer vam dizu samopouzdanje ili mislite da oni to kazu svakoj koju vide
Pa jesi li ti videla njen potpis? S kim se oženiti, kako sebi život upropastiti?![]()