Lepa si

dal svaki dan dobijete ovakav komentar u vezi vaseg izgleda i jel ste vise oguglale ili iznova vam prija i potrebno vam je to da cujete dal u tom obliku ili nekom slozenijem
dal vam pristojnost nalaze da kazete hvala ili to iskreno mislite i jel nekad odgovorite coveku da je 50ti u zadnjih nedelju dana koji je to ponovio time dajuci do znanja da nije originalan
ako za sebe mislite da niste dovoljno atraktivne a dobijete takve komentare jer vam dizu samopouzdanje ili mislite da oni to kazu svakoj koju vide

Ne.
Nisam oguglala.
Ne prija mi.
Nemam potrebu da to cujem.
Kazem hvala naravno.
Nemam pojma. Mozda i kazu svakoj. Ne razmisljam o tome.

Čao jesam <333333333 može lock :zag: :vzagrljaj:
:vatromet:

- - - - - - - - - -

Fala, fala, msš malo bi mi se podigli kapci? I porasle bi mi sesi bar da budu petice?

da i usne i guza
i uramio bi te i onda bi se kacila a onda bi ja bio ljubomoran ali i ponosan

- - - - - - - - - -

vidim da se bas castite komplimentima

a sumnjam da se svi licno poznajete medjusobno

ko da se znamo a ne znam nikog al kad bi ih vido izljubio bi ih

dal svaki dan dobijete ovakav komentar u vezi vaseg izgleda i jel ste vise oguglale ili iznova vam prija i potrebno vam je to da cujete dal u tom obliku ili nekom slozenijem
dal vam pristojnost nalaze da kazete hvala ili to iskreno mislite i jel nekad odgovorite coveku da je 50ti u zadnjih nedelju dana koji je to ponovio time dajuci do znanja da nije originalan
ako za sebe mislite da niste dovoljno atraktivne a dobijete takve komentare jer vam dizu samopouzdanje ili mislite da oni to kazu svakoj koju vide
vidis po nadrk ponasanju da tom izjavom samo budala moze se ispadne,iebo bi te vec moze da prodje

Back