čarobnjakAlek
Primećen član
- Poruka
- 746
***** tenis, daj im keš!najbolje je ako imaju enormno veliki penis i kesh!)))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
***** tenis, daj im keš!najbolje je ako imaju enormno veliki penis i kesh!)))
Da li je bolje ako stave naočare za sunce dok gledaju?
meni to niko ne govori
a sad kad sam debela tek nema sanse
ako si dovoljno zgodna pamet nije od presudnog značaja.
pamet treba ženama koje nisu lepe da umeju da se snađu u životu da prežive.
o lepoticama uvek ima ko da brine...
Lepi ste, svi ste lepi. I ludi. Zato se i druzim s vama
ma, draga moja night![]()
najgore su te što misle da mogu zato što su lepe a misle i da mogu zato što su pametne...
za sebe verujem da je uvek bilo na mojoj strani više sreće nego pameti
baš mi nedostaješ ovde na forumu.
dolazim za koji dan možemo da se vidimo ako si za
- - - - - - - - - -
Lepi ste, svi ste lepi. I ludi. Zato se i druzim s vama
Nisam oguglala jer sve ređe dobijam taj komentar, ali mi je uvek neprijatno kada to čujem jer ne znam kako treba da odreagujem.dal svaki dan dobijete ovakav komentar u vezi vaseg izgleda i jel ste vise oguglale ili iznova vam prija i potrebno vam je to da cujete dal u tom obliku ili nekom slozenijem
dal vam pristojnost nalaze da kazete hvala ili to iskreno mislite i jel nekad odgovorite coveku da je 50ti u zadnjih nedelju dana koji je to ponovio time dajuci do znanja da nije originalan
ako za sebe mislite da niste dovoljno atraktivne a dobijete takve komentare jer vam dizu samopouzdanje ili mislite da oni to kazu svakoj koju vide
Nisam oguglala jer sve ređe dobijam taj komentar, ali mi je uvek neprijatno kada to čujem jer ne znam kako treba da odreagujem.
Osim kada mi mlađi klinac deli komplimente, onda sva cvetam, nemam pojma zašto, jako mi prija kada mi kaže da sam lepa i buckasta.
Stariji mi odavno ne deli komplimente, on je prestao da nosi ružičaste naočare.![]()
Zato je svakome njegova mama najlepša.Lepota je uvek u oku posmatraca i vrlo malo ima veze sa objektom posmatranja
ne,a i kada bih dobijala takav kompliment pomislila bih da nešto nije u redu.dal svaki dan dobijete ovakav komentar u vezi vaseg izgleda
Zato je svakome njegova mama najlepša.![]()
JesteZato je svakome njegova mama najlepša.![]()