Lepa rec....

Poznato je da reci mogu da nam ulepsaju dan,da se osetimo bolje lepse i vedrije...A to je tako jednostavno i delotvorno,reci nekome lepu rec ili mu dati komliment...
Pa dragi Forumasi,koji je to najlepsi kompliment koji ste dobili od zena iz svog okruzenja(devojka,zena,majka,drugarica i sl.) i drage zene ovoga Foruma,koji je to bio kompliment upucen Vam od strane muskoga roda,(momak,muz,prijatelj,komsija)koji Vas je ostavio "bez daha i oborio sa nogu"?
Pa,pisite....:)

Uh Jeco Jeco...kako se ti uvek dosetis lepih stvari u zivotu...svaka tvoja tema je jako prijatna:heart:

Sto se komplimenata tice ja ih ne volim, sva se spetljam kada mi upute neki i tumacim ih kao pristojnost i laskanje. Zasto? Ne znam...osetim se postidjeno. Skoro mi je instruktor voznje kazao da mu je bas prijatno da radi sa jednom (uh...) on se izrazio damicom...ne znam ni sama zasto je on mene tako protumacio jer ja sebe ne dozivljavam tako. Secam se i jednog momka koji je kazao da sam mu nedostajala mnogo pre nego sto me je upoznao...momak je otisao u istoriju ali kompliment sam upamtila (ili mi se jednostavno dopala recenica)...:heart::heart:

Od decka mi je najlepsi kompliment njegov poljubac koji govori vise od reci, kad se sretnemo, a on me samo zgrabi :heart: Ili kad me netremice gleda dok se cesljam, citam knjigu ili pijem caj... Juce smo zajedno gledali TV i ja sam diskretno primetila da je sve vreme samo gledao u mene i smeskala se potajno. A nista mi ne prija kao kad se probudi u toku noci, sto ja uvek osetim, i kaze nesto sto misli da ne cujem jer se pretvaram da spavam...

Od roditelja i deke mi je najveci kompliment da su ponosni na mene i srecni. Volim da budem mezimica :heart:

Najinteresantnije komplimente mi upucuju mladja braca i sestre i druga mala deca, kao sto sam i ja kad sam bila njihovih godina imala uzore u porodici i rodbini.

Od drugarica me najvise obraduje kad mi kazu da sam im kao sestra, a od drugova kad mi kazu da ce me zastititi. :heart:

*Malo me je :rumenko: da citiram ljude, mislim da je ovo dovoljno :manikir: Mozda se kasnije malo osmelim...

Poznato je da reci mogu da nam ulepsaju dan,da se osetimo bolje lepse i vedrije...A to je tako jednostavno i delotvorno,reci nekome lepu rec ili mu dati komliment...
Pa dragi Forumasi,koji je to najlepsi kompliment koji ste dobili od zena iz svog okruzenja(devojka,zena,majka,drugarica i sl.) i drage zene ovoga Foruma,koji je to bio kompliment upucen Vam od strane muskoga roda,(momak,muz,prijatelj,komsija)koji Vas je ostavio "bez daha i oborio sa nogu"?

kad bi rekao da ne prijaju ili me ostave ravnodušnim, lagao bi...
...naiđe tako poneka...

Да су поносне што су са таквим човеком :D
Уз поглед на мојих 25, кад сам се сетио да то могу да ми похвале, тај комплимент и није неко форумашко достигнуће

Da bi mogao da me gleda u oči konstantno bez prestanka...bez ikakvih reči...
Da nisam teška kad mu sednem u krilo.
Da sam vatrena.
Da imam mačji karakter.
Da sam pametnica.
Da nikad u životu nije voleo nekog kao mene, i misli da nikad neće.
I još mnogo toga...
Pamtim jedan smešan kompliment od moje tetke, davno izrečen...
Bila je tema o muškarcima, i koliko patimo zbog njih...I njena izjava:
''Ma baš te briga, ionako ćeš ti uvek biti pametnija od svih njih.". :lol:
Ali najlepše nešto za mene je...
'Tu sam za tebe bez obzira na sve.' :heart:

Back