lepa,pametna,bogata...

• Začetnik teme Začetnik teme M_A_R_I_J_A
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M_A_R_I_J_A:
nije mi to ni malo bitno ali bez obzira na sve u ovom beogradu je tesko naci decka koji je i malo normalan. bez obzira na sve svoje kvalitete ja sam i dalje sama
pa idi malo van Beograda...

Uostalom normalnih ima kolko hoces,sad sta je za tebe "normalan tip" to samo pticice znaju.
Opusti se malo i lepo odes u Izlazak i naci ces nekog, jos ako si lepa i pametna i "bogata" kao sto rece, onda ce to ici jako jednostavno.
Pozdrav

:twisted:

M_A_R_I_J_A:
a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog decka
Marija nemoj se ljutiti ali cu ti nesto predloziti...Posto si bogata sigurno ne moras puno da radis i imas vremena da razmisljas i saznas nesto vise o sebi...Mada sto vise analiziras sve ti je gore...Uzmi knjige citaj okreni se nekom hobiju vreme provodi na neki lepsi nacin osim opetrecenjem kako si savrsena a savrsenstvo eto niko nece...pricam ti na pomalo svom iskustvu...Koliko suza neprospavanih noci i vecitog pitanja sta to nije u redu pa on seta sa onom bubuljicavom kratko´nogom histericnom lujkom a mene lepu zgodnu i mladu ne vidi...Na to ces tesko dobiti odgovor ali je eto za utehu to da prestanes sa time da se opetercujes i ako se nadjes u nekom drustvu pokusaj da na sebe skrenes paznju nekim pametnim stavom interesantnom pricom i sl. pa ces postati zanimljiva na jedan sasvim drugi nacin...a kad uz to idu jos i lepota i bogatstvo onda je doticni dobio premiju... :wink:

Ma nemate vi pojma sta muci MARIJU !
Za zenu u Srbiji je prokletstvo ako je lepa , pametna , bogata , pa jos i obrazovana .
Ajde ono lepa - nase zene su uglavnom lepe :D !
Pametna - znaci trazi pametnog 8)
Bogata - navlaci ni kriva ni duzna komplekse muskarcima koji su manje uspesni od nje :? !
Obrazovana - znaci trazi nekog nacitanog !
I na kraju rezime : takvoj devojci treba muskarac koji je pametan , obrazovan , i naravno uspesan :D
a takvi su uglavnom vec zauzeti !
MARIJA RAZUMEM TE POTPUNO ! :D

E kada bi M_A_R_I_J_A znala sta hoce....
za pocetak, nepoveljiva je... nebi me iznenadilo da ima i registrovano ime na forumu ali za ovu temu preferira da bude anonimna
verovatno je uplasena kao mis kada god joj neko pridje i odmah ga okarakterise kao kretena
a i kada nekome dozvoli da joj pridje, verovatno ne dozvoljava sebi da joj se svidi...
devojke, zatvarate se u bunkere, saljete zbunjujuce signale, delom jer ne znate ni same sta cete, radije ste same nego sto ste spremne da rizikujete ... i onda u momentu kada pogledate neki patetican filmic ili vidite hrabri zaljubljeni par postavite sebi pitanje "a zasto ne mogu i ja tako".
E pa... ne moze tek tako...

jagodica:
da a muskarci ih prepadaju jer ih mame nisu naucile kako treba sa devojkama.

BITNO JE DA STE VI ZENE SVE "PRINCEZE" i da nijedan nije po volji ako ne mamici onda tatici...ma daj...cinjenica je da devojka u srbiji ako je lepa puna ko brod i jos pametna tesko moze "da si nadje priliku",ali ne ocajavaj jer naucno je dokazano da svaka krpa nadje zakrpu!
STRPLJENJA.... :wink:

ni na na:
Ma nemate vi pojma sta muci MARIJU !
Za zenu u Srbiji je prokletstvo ako je lepa , pametna , bogata , pa jos i obrazovana .
Ajde ono lepa - nase zene su uglavnom lepe :D !
Pametna - znaci trazi pametnog 8)
Bogata - navlaci ni kriva ni duzna komplekse muskarcima koji su manje uspesni od nje :? !
Obrazovana - znaci trazi nekog nacitanog !
I na kraju rezime : takvoj devojci treba muskarac koji je pametan , obrazovan , i naravno uspesan :D
a takvi su uglavnom vec zauzeti !
MARIJA, RAZUMEM TE POTPUNO ! :D
Коме треба лепа, паметна и богата девојка, па да се поред ње искомплексира начисто?! (Иза овог стоји лично искуство!)Они желе да им се дивимо, да умилно таласамо трепавицама и да добро изгледамо.Значи,Марија, следећи пут изостави оно паметна и богата.

Back