M
M_A_R_I_J_A
Gost
a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog decka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M_A_R_I_J_A:a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog decka
Gosco reci mi sta ti smatras pod imalo normalnim deckom? :?Anonymous:nije mi to ni malo bitno ali bez obzira na sve u ovom beogradu je tesko naci decka koji je i malo normalan. bez obzira na sve svoje kvalitete ja sam i dalje sama
Marija ne mozes da spojis i lepo i korisno, ili normalan i siromasan ili je bogat i nenormalan.Sve zavisi sta ti smatras pod normalnim (BMW,Porsche,Jaguar itd.) ili nenormalnim (Fica,Stojadin,Jugo,Lada itd.).Bez uvrede.M_A_R_I_J_A:a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog decka
M_A_R_I_J_A:pod NORMALNIM smatram da lepo izgleda,da je pametan(ne mora imati zavrsen magistrat ali da sa njim mogu da pricam na sve teme a ne samo o...muskim stvarima),da je sportski tip a ne neki narkoman i da je zreo a ne klinac kojem je bitan broj
...a jesi li ti normalna?M_A_R_I_J_A:a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog decka
M_A_R_I_J_A:nije mi to ni malo bitno ali bez obzira na sve u ovom beogradu je tesko naci decka koji je i malo normalan. bez obzira na sve svoje kvalitete ja sam i dalje sama
Interesantno,i sta bih ja trebao sad da kazem pored svih ovih drugih?!Ovo sigurno nisi uradila:u noc gde je mracno legni na ledja i gledaj u zvezde slusaj kosmos!A onda shvati kako smo mali!31M_A_R_I_J_A:a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog decka