lepa lepša najlepša

• Začetnik teme Začetnik teme 100 %
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koju je lakše "odvući u krevet" lepu ili onu manje lepu

a opet koje (može i koji - za zensku populaciju) su bolje u sexu
da čujem iskustva

meni lično lakše privoleti lepojke na bludne radnje ali su mi nekako ove manje lepe vrednije u sexu ( valjda nadoknadjuju nedostatak, 'bem li ga:roll:

vi ko da sa buzdovanom vrebate okolo, kad naidje zrtva vi je tresnete u glavu i odvucete u jazbinu...to znaci "odvuci u krevet" :lol:, onako, ko mrcinu, onesvescenu, ociju okrenutih naopacke:lol:. i posle vam cudno sto lezi ko les :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

vi ko da sa buzdovanom vrebate okolo, kad naidje zrtva vi je tresnete u glavu i odvucete u jazbinu...to znaci "odvuci u krevet" :lol:, onako, ko mrcinu, onesvescenu, ociju okrenutih naopacke:lol:. i posle vam cudno sto lezi ko les :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

vidi piletinu ... što je vickasta auuuuuu
ajd da te ne mlatne neko tojagom ti dodji sama pokaži koliko si živahna
pi pi pi pi p ip i p ipip .... ko koo ko koo ko koo ko
komm zu papi

šalu na stranu : A kako ti "odvučeš nekog baju u krevet ? Tresneš ga u vugla tojagom ili?

U Americi se odvlačenje u krevet doživljava na ovaj način: ako muškarac odvede ženu u krevet smatra se da je on nju zeznuo; ako li žena odvede muškarca u krevet smatra se da je zeznula ona njega.

Ja bas mislim, jer sam gledala Seks i grad, da u Americi ako devojka odvede decka u krevet to znaci da je zapocela vezu sa njim na njegovu radost. A sebe bacila u dilemu.

za šta :?: :rolleyes:

Imam dve oklagije. Sa jednom skidam paucinu tako sto zavezem krpu na jedan njen kraj, a to je oklagija od onih dugackih, dugacka je jedan metar. Ima logike, kao, skidam paucinu, jer cu da odvucem decka u krevet, pa kao, za njega sredjujem sobu.

U Americi se odvlačenje u krevet doživljava na ovaj način: ako muškarac odvede ženu u krevet smatra se da je on nju zeznuo; ako li žena odvede muškarca u krevet smatra se da je zeznula ona njega.

КО је меродаван да оцени ко је покупио, а ко је покупљен?
Постоји ли нека независна комисија?

Back