Lepa, i lepa kao Rokenrol

don nod

Početnik
Poruka
21
Primetio sam da kada žena ima lice koje izgleda dobronamerno, a uz to i lepo (verujte, lepo lice je "seksipilno" za neke ljude, bar za mene sam siguran) onda mi se njena lepota čini kao neka natprosečna, i to zovem "lepa kao Rokenrol". A kada ima seksipilno, lepo lice, ali ne izgleda joj sklop crta nekako dobronameran, tad samo kažem "lepa".
Pitanje: žene, i muškarci: da li verujete u opravdanost pravljenja ove razlike?
žene: shvatate li koliko se dopadate muškarcu kada vam kaže da ste lepe, ali na dva ničina: "kao da je dobra izgleda njen izgled i kao da je seksi". Verujete li u takav kompliment?
Pitanje: da li "lepa kao Rokenrol" ima prava, a možda čak i obaveze, da se slika gola za javne časopise? Mislim da te slike nerviraju zle, a vesele dobre, pa zato mislim da je to možda obaveza. Moralna.

„Informacija nije znanje, znanje nije mudrost, mudrost nije istina, istina nije lepota, lepota nije ljubav, ljubav nije muzika, MUZIKA JE NAJBOLJA” – Frenk Zapa

Mene sto se tice, niko ne treba da se slika nag za casopise

Primetio sam da kada žena ima lice koje izgleda dobronamerno, a uz to i lepo (verujte, lepo lice je "seksipilno" za neke ljude, bar za mene sam siguran) onda mi se njena lepota čini kao neka natprosečna, i to zovem "lepa kao Rokenrol". A kada ima seksipilno, lepo lice, ali ne izgleda joj sklop crta nekako dobronameran, tad samo kažem "lepa".
žene: shvatate li koliko se dopadate muškarcu kada vam kaže da ste lepe, ali na dva ničina: "kao da je dobra izgleda njen izgled i kao da je seksi". Verujete li u takav kompliment?
Pitanje: da li "lepa kao Rokenrol" ima prava, a možda čak i obaveze, da se slika gola za javne časopise? Mislim da te slike nerviraju zle, a vesele dobre, pa zato mislim da je to možda obaveza. Moralna.
sigurno ne kapira kompliment pod izgovorom da dolazi od nepoznate osobe jel,a od njoj vazne takav kompliment nikad nece dobiti

Ma samo sto izgleda dobra i slatka na mora da znaci da je dobra i slatka :zper:
Ali da, muskarci se nekako "blagonaklono" postavljaju prema slatkim devojkama, bude im te neke simpaticne emocije, dok ove sa bezobraznim pogledom, bude prvenstveno (ako ne i iskljucivo) seksualnnu zelju.

Baš mi dobro to "lepa kao Rokenrol" :lol:
..
U zadnje vreme razmišljam o tome, koliko to naše lice doprinosi da nas drugi procenjuju, vrednuju, čine nam ustupke ili naprotiv delujemo odbojno, neprivlačno i nezanimljivo. I pomislim skoro na intervju jednog slepog muškarca, koji je rekao da nikad nije izlazio sa ružnom ženom. :lol:
Opet znam dosta lepih žena, kojima da se skupe svi eksperti sveta u proceni lepote, ne bi vredelo ništa, jer one same ne veruju da su lepe.
..
Što se tiče slikanja :lol:
U maniru postavljača koji izgleda uživa u ženskoj lepoti, iako ga ova dobrodušna lepota negde više impresionira od obične lepote, kažem nek se slikaju i jedne i druge, ako to vole. :lol:

Rocknrolla_ver3.jpg

Da, dobar je... složio bih se :kafa:

ta ti je ko zombi , necu ni da chitam zuti shta si natruckao ich me ne zanima

0236d84576ef348e63a10597c8fa9dc649376ab07bf8891ad2222ddcfa453fd9.jpg

Baš mi dobro to "lepa kao Rokenrol" :lol:
..
U zadnje vreme razmišljam o tome, koliko to naše lice doprinosi da nas drugi procenjuju, vrednuju, čine nam ustupke ili naprotiv delujemo odbojno, neprivlačno i nezanimljivo. I pomislim skoro na intervju jednog slepog muškarca, koji je rekao da nikad nije izlazio sa ružnom ženom. :lol:
Opet znam dosta lepih žena, kojima da se skupe svi eksperti sveta u proceni lepote, ne bi vredelo ništa, jer one same ne veruju da su lepe.
..
Što se tiče slikanja :lol:
U maniru postavljača koji izgleda uživa u ženskoj lepoti, iako ga ova dobrodušna lepota negde više impresionira od obične lepote, kažem nek se slikaju i jedne i druge, ako to vole. :lol:
Nisam siguran da znas sta znaci manir. Lepa kao da je dobra me privlaci samo ako je istovremeno i lepa kao seksipilna, a lepa kao seksipilna me privlaci uvek. Ako su obe jednake u seksipilnosti, ova koja ima i dobrocudan izgled privlaci me oko 10 puta vise nego ova druga.

Ma samo sto izgleda dobra i slatka na mora da znaci da je dobra i slatka :zper:
A sve i da neko moze biti toliko glup da ga treba uciti tome, a mozda i moze, to ga neces nauciti ovim sto si napisao. Tako se predavanja ne drze.

Back