Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Leca je u 37. bloku na Novom Beogradu. Ceka da mu neko pruzi ljubav i topli dom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro.
da li je možda na pomolu Lecino udomljenje?
ne smem ni da se nadam
Leo je slatki mešanac koji je bio udomljen, ali je, na žalost, vraćen na ulicu posle tri meseca. Problem je u tome što on više nije ulični pas, već je poprimio manire i navikao na život u stanu, pa se na ulici više ne bi snašao. Pošto nemamo rešenje gde bi ga ni privremeno smestili, molimo sve koji su u mogućnosti da nam pomognu u smislu njegovog, makar i trenutnog zbrinjavanja. Leo je privrženi pas ženjan ljubavi i pažnje. Vrlo je veran i odan. Lepo se slaže i sa macama i sa drugim psima. Kastriran je, vakcinisan i čipovan. Ako se neko oseća usamljeno Leo mu je pravi lek za to. U poslednjih desetak dana, jadničak promeni je nekoliko lokacija i ljudi koji su brinuli o njemu, mučenik više ne zna ni šta mu se dešava, ko zna šta je u njegovoj glavi. Od jednom, u trenutku je ostao bez porodice i doma![]()
Jeste li ga udomili??
Daj boze da jeste....valjda ce biti lepe vesti..![]()
Na žalost, nismo. Niko živi se ne interesuje za njega![]()
brate ja sam tebi rekao sta ja mislim i kako je bolje jer vucarati zivotinju svakih 6 meseci da menja vlasnika je zlostavljanje...nista drugo!!!
to sto ne voli i napada decu to mu je debeli minus koji ga je vec kostao mnogo!!!
ja stvarno volim zivotinje i ne podrzavam uspavljivanje ali u nekim slucajevima(kad im se nesto strasno desi,kad ih niko nece,kad nemaju sta da jedu itd) naravno da podrzavam...!!!
postavi se u njegovu situaciju...svakih par meseci nova kuca,okruzenje,bio tucen....ugl ja sam ti rekao sta i kako...
to sto hocu da udomim "rasnog" kera NIJE ISTINA...hteo sam velikog mesanca ali nisam stigao...i to sto ja udomljavam ne treba nikog da se tice ponajmanje onu osobu koja se ne slaze sa mojim razmisljanjima.,..ako hoces pomozi da neki pas nadje dom ako neces sam cu i kraj price...
a sto se tice Lea...takav je kakav je nece se promeniti jer se gvozdje kuje dok je vruce...nadaj se samo da ce jednog dana pobeci i da ce opet biti napusten jer mu je to mnogo bolje nego da ga neko isutira i OPET izbaci zato sto je zalajao na neku bebu!