Leo HITNO traži dom

Ne smeta box nikome, ali dečko čiji je box, davno ga je prodao, ali ga još nije isporučio zbog Lea. Kako se cela priča otegla i kako nam je on izašao u susret, nema smisla da mu još i box zadržavamo. Inače plac sam po sebi je horor, i ne mogu ni da zamislim šta Leca preživljava na njemu...ali to je priča za neku drugu temu.

Pokusavam,trudim se, gnjavim drustvo sa Leom!! Pomazi ga od mene, jako mi ga je zao:sad2:! Sreca mala!! Ali ljudi koji stvarno vole zivotinje njih je malo i bas se ubih ubedjujuci one koji imaju mogucnosti a vole ih!!! Svaki dan pomislim na njega! Pisacu

:tease:Evo ga Lekica, smara se dok se ja bavim drugim životinjicama

Prilozi

• Leki.jpg
    Leki.jpg
    145,9 KB · Pregleda: 14
  • Leki 1.jpg
    Leki 1.jpg
    101,4 KB · Pregleda: 10
Evo ga Leca, smorio se dok ja jurcam mačke da ih slikam....ali uvek nađe način na pređe na stranu ograde sa koje sam ja :zcepanje:...i dalje mu je jako potreban dom...ja neću biti tu dve dedelje početkom avgusta, ne samo da nema ko o njemu da brine, nego nema ni gde da bude...:sad2::sad2::sad2:

Prilozi

• Leki 2.jpg
    Leki 2.jpg
    33,6 KB · Pregleda: 17
  • Leki 3.jpg
    Leki 3.jpg
    129,2 KB · Pregleda: 15
  • Leki 4.jpg
    Leki 4.jpg
    109,3 KB · Pregleda: 19
Lecko je dobro, mislim koliko se u njegovoj situaciji može biti dobro, ali ja sam loše, jer ne znam šta da radim od 13. dve dedelje njeću biti tu i ne znam šta da radim sa Lecom, a ovde gde je sada, ne može da ostane.:sad2: Da li ima neko ko bi ga prihvatio na te dve nedelje, ja ću obezbediti hranu i sve što treba:mesi:

Na žalost niko živi se nije oglasio da može da nam pomogne za ove dve nedelje....prosto je neverovatno, da me za njega, za ova skoro četiri meseca od kako je završio na ulici, zvala samo jedna jedina žena i kada je čula da je bio ulični pas, istog momenta je odustala ::sad2::sad2::sad2:

Ja mogu da pomognem tako sto gu ga setati i hraniti svakoga dana, ali nemam smestaj za njega, tako ako to nesto znaci, sa zadovoljstvom cu ga obilaziti svakoga dana gde god da je.
Dobri ljudi, javite se. To su samo dve nedelje. Hajde da pomognemo. Pozz

Danas sam upoznala Lea. Proveli smo sat vremena zajedno. :) To je dusa od psa, a tek kako ume lepo da se ponasa i da hoda na povodniku...
Mnogo je sladak i umiljat. Nije mi jasno zasto se niko ne javlja za njega.
U prirodi je jos lepsi nego na slikama, a kada vidite te pametne okice ne mozete da ostanete ravnodusni...Javite se, sirite dalje, pomozimo Leu... Zasluzio je da ima dom i nekoga ko ce ga voleti. On ce znati to da ceni. Ne mogu da vam opisem tu zahvalnost sto sam ga prosetala i sto je izasao iz boxa. Pozdrav svima i ako neko trazi dobrog druga, setite se Lea.

Poslednja izmena:
Nova sam na forumu pa ne znam bas sve detalje.
Trazimo da usvojimo psa, kod mog dede, on zivi sam ali ga jako cesto posecujemo, treba mu cuvarkuca, imamo jako lepo dvoriste i sve uslove za psa. Nas prethodnik je ziveo kod nas 12 godina i jako smo tuzni za njim.
Moj mail je sduca3@gmail.com pa mi ostavite neki tel na koji mozemo da vas kontaktiramo!

Mi smo u Novom Sadu.
Nista ne obecavam, raspitujemo se na sve strane, pa kad nekog psa nadjemo mesto ce da bude popunjeno!

Leca sad stvarno više nema gde, ja sam se vratila, a njegovo vreme je isteklo :sad2::sad2::sad2:

Bekrajno je zahvalan Nataši76 koja je našla vremena i pored svih svojih obaveza da ga svakodnevno šeta i obilazi :cmok:

Evo još i da vam se pohvali sa novim frizurom :ok:

Prilozi

• Leo 2.jpg
    Leo 2.jpg
    89,1 KB · Pregleda: 6
  • Leo 3.jpg
    Leo 3.jpg
    117,1 KB · Pregleda: 11
  • Leo 4.jpg
    Leo 4.jpg
    109,5 KB · Pregleda: 6
  • Leo 5.jpg
    Leo 5.jpg
    39 KB · Pregleda: 12
  • Leo 6.jpg
    Leo 6.jpg
    28,4 KB · Pregleda: 11
Da....na žalost, već pet meseci ga bezuspeštno udomljavoma i vucaram tamo-vamo, znam da je bolje čak i da ga vratim na ulicu od ovog kako sada živi, ali isto tako znam da bi otrčao tamo gde je živeo i da bi ka baba čiji ga je sin išutirao, verovatno otrovala, pošto je to već i predložila šintrima.

Back