Lekovi bez recepta!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mada sem privremene terapije pomoglo je i rešavanje egzistencijalnog pitanja zaposlenjem u gigantu sa pravilima gde rigoroznim gde liberalnim pa sam to okrenuo u svoju korist.
Ovi mali preduzetnici mi džigericu izeli...
........a i mnogo zdravije deluješ od kasise učlanio.

Ja se odavno lečim kod veterinara.

Kvalitetnija usluga.

Bolji pristup doktor pacijent.
Ne palamude puno.

Svi lekovi bi trebalo da budu u slobodnoj prodaji kao što su i lekari u slobodnoj prodaji, a država ih plaća našim parama...Sloboda da možeš da se lečiš je Ustavom zagarantovana i tu slobodu nam ograničava neka kriminalna organizacija zvana lekarska komora...Još je i gore od toga, dobre lekove ne stavljaju na belu listu već samo lekove za koje dobijaju pare, a lekove koji leče ko šiptari tretiraju kao nedozvoljene supstance...i još gore, lekove koji dokazano leče i lekari prepisuju ne nalaze se na listi lekova koji idu na recept...pa pola lekova plaćaš, jer neće da ti plati mafija...

Poslednja izmena:
Svi lekovi bi trebalo da budu u slobodnoj prodaji kao što su i lekari u slobodnoj prodaji, a država ih plaća našim parama...Sloboda da možeš da se lečiš je Ustavom zagarantovana i tu slobodu nam ograničava neka kriminalna organizacija zvana lekarska komora...Još je i gore od toga, dobre lekove ne stavljaju na belu listu već samo lekove za koje dobijaju pare, a lekove koji leče ko šiptari tretiraju kao nedozvoljene supstance...i još gore, lekove koji dokazano leče i lekari prepisuju ne nalaze se na listi lekova koji idu na recept...pa pola lekova plaćaš, jer neće da ti plati mafija...
Problem je sledeći:

Svi ti lekovi su ZVANIČNA DROGA

Samim tim sem zavisnosti koja se vremenom brže ili sporije javlja kao prateći efekat nestručno uzimanje na svoju ruku dovodi DO OPASNIH SITUACIJA kako po konzumenta tako i po okolinu.

Organizam postaje otporan pa konzument na svoju ruku pojačava dozu!!!

A neki mešaju sve to sa alkoholnim pićima što dovodi do nasilničke euforije i tzv. "Prekida filma" u glavi (gubitak sećanja, osećaja vremena i prostora i agresija ka drugima)...

Kad smo kod poslednjih ja ih zovem "bezmudaši" - uzmi heroin i završi posao brže...

Jel vas veterinar i venčao... tebe i tvoje prase koje kriješ od drugara?
A @Stojkov Menidjer i ja i dalje gladni čekamo tvoje obećanje.
Keeelneeer!!!

1717492508406.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back