GeaGea
Primećen član
- Poruka
- 806
To ne bi trebalo da predstavlja problem.
Ono sto je problem su zarazne bolesti: tuberkuloza, AIDS, hepatitis.
Ono sto je problem su zarazne bolesti: tuberkuloza, AIDS, hepatitis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam jos uvek. Zakazali su mi razgovor u januaru pa cu tada na pregled. Ne znam da li je poskupeo pregled????
Pregled je 120 Eur
Hvala puno Marija!Reci mi,znaš li, šta sve obuhvata pregled (bračna viza), pored snimanja pluća, testa urina i krvi!? Da li ima još nešto? Hvala unapred
![]()
I to košta 120 evrića????jos i merenje pritiska i provera vida![]()
Jel imaju određene institucije gdje se može obaviti taj pregled ili ja mogu to odraditi bilo gdje?
Samo neke. Mislim da u Beogradu ima samo jedna.
Trebam ici na pregled za 10 dana. Zna li neko, da li prave problem ako je malo povisen krvni pritisak? Hvala![]()
Koliko ja znam ne ako nije previse.Uzmi neku dobru terapiju prije pregleda.Koliko si cekao od predaje dokumenata do pregleda?
I da dodam,blago tebi![]()
Predao sam za bracnu vizu sredinom oktobra,a otprilike,za desetak dana idem na pregled i razgovor. Nisam nikada imao problem sa pritiskom,nego sam bezveze izmerio posle obilnog,masnog,praznicnog rucka....pa je bio malo povisen. Malo me to brine,ali cu prekontrolisati ovih dana...
A znam da je najbolja terapija beli luk! Hahahaha![]()
Za TBC sam sigurna a ta sida,ko to zna![]()
Skidas se skroz kad slikas pluca i kosu moras dici u rep,sad zavisi koliko to mozes sakriti i koliko vrijedi zbog 30 e rizikovati.Ne treba biti sitnicar,kad imas za sve neka bude i tih 30 e.Pregled je u principu povrsan,bar je meni danas bio .Imam malu tetovazicu ispod vrata,inicijale moje porodice,da li mogu nekako da je sakrijem duga kosa puder,bas mi se ne placa 30e jos na ionako skup pregled.Da li morate skroz da se skidate da li vas detaljno pregledaju,ako ne onda i mogu da je "prosvercujem".Da li neko zna detaljno kako izgleda pregled?Hvala unapred!