Lekari razotkrivaju negativne nuspojave konzervirane tunjevine koju većina ljudi ne shvata

Mnogo toga nije napisano, dovoljno je sto je ulje od soje (gm soje)
Sta spada u to *mnogo* a da nije napisano? Zasto mistifikujes - napisi sta je to (ako znas... i naravno navedi izvor saznanja) ili si obican paranoik?
Da je ulje od GM soje onda bi to bilo i napisano... bar u Srbiji - mislim da je nekad bio propis da moze da bude *do 3%* GMO sastojaka ali se to onda i napise na proizvodu - vidjao sam takve proizvode.

I glavno pitanje - cak i da jesi u pravu sa tim smesnim *teorijama zavere* zasto mislis da to vazi BAS za konzerve sardine A NE i za sve drugo? A ako mislis da vazi i za sve drugo da li to znaci da ti ne jedes sve?

Sta spada u to *mnogo* a da nije napisano? Zasto mistifikujes - napisi sta je to (ako znas... i naravno navedi izvor saznanja) ili si obican paranoik?
Da je ulje od GM soje onda bi to bilo i napisano... bar u Srbiji - mislim da je nekad bio propis da moze da bude *do 3%* GMO sastojaka ali se to onda i napise na proizvodu - vidjao sam takve proizvode.

I glavno pitanje - cak i da jesi u pravu sa tim smesnim *teorijama zavere* zasto mislis da to vazi BAS za konzerve sardine A NE i za sve drugo? A ako mislis da vazi i za sve drugo da li to znaci da ti ne jedes sve?
Sad ti necu reci iz principa jer si bezobrazan, a o tvom znanju govori sve sledece " Da je ulje od GM soje onda bi to bilo i napisano " a sad aj` zdravo neznalice.

E, sad si me bas razvalio...Kao kad bih napisao da ti npr. ubijas bebe i zakopavas ih negde u blizini... Ali, eto - *iz principa* ;) necu da pokazem gde je stratiste tj. da dokazem svoju tvrdnju - svi bi mi verovali, zar ne?
p.s. Kakav problem imas sa sojinim uljem? Zasto mislis da je SVAKO sojino ulje GM (iako poneko jeste)??? Sa kim ja razgovaram...:rotf:

Svuda ( barem po Evropi) mora sastav da se napise, a narocito da li je i sta i koliko iz GMO i naravno da to nema veze sa nekavim sardinama
nego sa svaki prizvodom koji kupujemo u marketu.

Back