@blabla9184 i ostala ekipa, evo situacije.. otishao sam u apoteku u petak i kupio Ricinusovo ulje i Fitoval ampule (one se piju) .. Tamo sam se malo posavetovao sa onom zhenom shto radi, ja sam namerno reko kao da je potvrdjeno da mi kosa opada od monukleoze (a iskreno sumnjam da je to uzrok) i trazhio ricinus a ona mi je preporuchila + Fitoval ampule, pije se jedna na dan a onako na kutiji ima koren dlake, i to je lek namenjen bash za to.. I stavio ulje ,prespavao s tim u kosi ,sutra radio ceo dan, i onda uveche kad sam je prao, iskreno manje dlaka ima. Kosu sam par puta isprao sa jaoo koji beshe shampon ne mogu se setim, i to sam je tri chetri puta oprao, prvi put od kako imam kosu ocheshljao sam je dok je skroz mokra,. Sad mi kosa ne lichi ni nashta, jer ne mogu da je isperem lepo sva se izlepila, i sad ne znam dal je zbog toga shto se sva ulepila ili je zbog ulja ali zaista opada vidno manje.
Apotekarka mi je preporuchila da uz ricinusovo ulje je odlichna kombinacija Kosilijev shampon za kosu + neke kapi koprive, ona zhena kazhe iz lichnog iskustva ma nepogreshiva kombinacija. Pijem i ove fitoval ampule, ma shta da vam kazhem. Ono stvarno hvala svima na podrshci i savetima, eto ja se nadam da ce i vama i meni kosa uskoro biti u staroj snazi, al opet nije to ona kosa koju ja pamtim od pre pola godine. Al *** ne mozhe se iz ove kozhe.
Kada bih znao da je do ulja, a ne npr da mi kosa ne opada zato shto je sva slepljena :/, reko bih vam da odete do apoteke ,ponesete 80 dinara i kupite flashicu ulja. Meni je eto sad zadnji put kad sam je oprao opalo upola manje nego od ranije, opada i dalje ali manje..
Apotekarka mi je preporuchila da uz ricinusovo ulje je odlichna kombinacija Kosilijev shampon za kosu + neke kapi koprive, ona zhena kazhe iz lichnog iskustva ma nepogreshiva kombinacija. Pijem i ove fitoval ampule, ma shta da vam kazhem. Ono stvarno hvala svima na podrshci i savetima, eto ja se nadam da ce i vama i meni kosa uskoro biti u staroj snazi, al opet nije to ona kosa koju ja pamtim od pre pola godine. Al *** ne mozhe se iz ove kozhe.
Kada bih znao da je do ulja, a ne npr da mi kosa ne opada zato shto je sva slepljena :/, reko bih vam da odete do apoteke ,ponesete 80 dinara i kupite flashicu ulja. Meni je eto sad zadnji put kad sam je oprao opalo upola manje nego od ranije, opada i dalje ali manje..