Ujutru cim ustanem skuvan vruceg caja bar 2 solje, on mi opere grlo, posle toga pojedem nesto i iskenjam se dobro(ne obavezno ovim redosledom). Onda se istusiram i obicno dok sve ovo obavim glavobolja/muka olabavi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice klope bitno je da nema kecap, origano i sva ta njesra... a corbasto je lek to stoji. Ovo prvo izaviva mucnonu i kuvanje u stomaku. Smrt...Nešto što me je danas preporodilo posle gadne večeri jeste čorba od mešanog povrća. Keva uzela valjda ono zamrznuto njesra u kesici, dodala još ponešto sveže i sve to kuvala, a posle u blenderu samlela do čorbastog nivoa. U to ja volim da stavim nekoliko kašika pavlake ili mileram, pa onda ima baš odličan ukus taj kontrast hladnog i toplog. I diglo me z groba, gde sam se sinoć zakopao vinom koliko sam bio smoren na nekom open mic pesničkom srranju. Ta goveda od ljudi, ne možeš podneti trezan. Cepao prvo domaće vino dok imao, onda kupili u trafici neko jeftino stono i to cepali. Posle dođoh kući i nastavio sa pivom.
Skoro svako veče popijem nešto, da bih mogla da zaspim, tako da i kad se popije više ne primetim.![]()
OhohoKo to ima nečistu savest pa ne može da zaspi
![]()
To je, inače, moj metod ove godine. Pošto samo spavam, žderem i pravim se da učim, uveče moram roknuti barem pivo ili politru vina da zaspim.
Samo da znaš za Zaječarsko, da postoji razlika između onih u plastičnoj flaši i onih u staklenim, tj. ono pivo u staklenim se stvarno pravi i toči u Zaječaru i jako je dobro ( pošto koriste neke stare mašine za proizvodnju, tradicija, jbg.Jelen je posran postao a takav sam obožavalac bio. Sad sam u nekoj izgubljenoj ravni gde ne znam ni sam koje mi pivo najviše odgovara. Lowenbrau je kul ali nema ga svugde, a i samo na limenku naletim. Lav zna da bude očajan takođe, Zaječarsko ostavlja gadan ukus u ustima a i slab je ko kisela voda, Nikšićko je i ovako govnjivo ali flaširano upropastiše potpuno - kao metal tečni da pijem. Meh, točeno je keva kad se pogleda ali ebiga, nemam kući točilicu![]()
Jbg., dezinformacija. Ovo za staklene sam čuo od čoveka koji samo pije Zaječarsko, pa mu poverovah.Чек, ти мени причаш шта где ко кад? И точи се у Новом Саду, синак. Све осим обичног нископастеризованог одатле потиче, а чак и то стандардно засраше у скорије време. Ко ебена кисела вода.
Cuvaj se za okupljanje![]()
To je problem vas kampanjaca, pijete jednom u mesec dana. A ja skoro svaki dan ali pomalo![]()
Niiiikad više, rastajala sam se sa dušom pre tri dana, nakon ispita sam odlučila malo da odahnem, i loše se završilo.![]()
E partibrejkeru
Šalim se, ja svejedno ne pijem na okupljanju, moram dučim![]()