Lek za mamurluk

Ujutru cim ustanem skuvan vruceg caja bar 2 solje, on mi opere grlo, posle toga pojedem nesto i iskenjam se dobro(ne obavezno ovim redosledom). Onda se istusiram i obicno dok sve ovo obavim glavobolja/muka olabavi.

тренинг,тренинг и само тренинг. И то да тренирате са жестином,какво црно пиво и сл глупости.
После тога или нема мамурлука или га лако подносиш.

Nešto što me je danas preporodilo posle gadne večeri jeste čorba od mešanog povrća. Keva uzela valjda ono zamrznuto njesra u kesici, dodala još ponešto sveže i sve to kuvala, a posle u blenderu samlela do čorbastog nivoa. U to ja volim da stavim nekoliko kašika pavlake ili mileram, pa onda ima baš odličan ukus taj kontrast hladnog i toplog. I diglo me iz groba, gde sam se sinoć zakopao vinom koliko sam bio smoren na nekom open mic pesničkom srranju. Ta goveda od ljudi, ne možeš podneti trezan. Cepao prvo domaće vino dok sam imao, onda kupili u trafici neko jeftino stono i to cepali. Posle dođoh kući i nastavio sa pivom.

Nešto što me je danas preporodilo posle gadne večeri jeste čorba od mešanog povrća. Keva uzela valjda ono zamrznuto njesra u kesici, dodala još ponešto sveže i sve to kuvala, a posle u blenderu samlela do čorbastog nivoa. U to ja volim da stavim nekoliko kašika pavlake ili mileram, pa onda ima baš odličan ukus taj kontrast hladnog i toplog. I diglo me z groba, gde sam se sinoć zakopao vinom koliko sam bio smoren na nekom open mic pesničkom srranju. Ta goveda od ljudi, ne možeš podneti trezan. Cepao prvo domaće vino dok imao, onda kupili u trafici neko jeftino stono i to cepali. Posle dođoh kući i nastavio sa pivom.
Sto se tice klope bitno je da nema kecap, origano i sva ta njesra... a corbasto je lek to stoji. Ovo prvo izaviva mucnonu i kuvanje u stomaku. Smrt...

Mada iskreno, kultna prica kad je caletov drugar (danas mi je teca) prespavao kod nas i sutra ujutru onako mamuran dao mojoj majci 100 maraka da im kupi 2 litra koce i teglu krastavaca. :lol:

Poslednja izmena:
Ohoho :D Ko to ima nečistu savest pa ne može da zaspi :per:

To je, inače, moj metod ove godine. Pošto samo spavam, žderem i pravim se da učim, uveče moram roknuti barem pivo ili politru vina da zaspim.

Još da je nečista savest pa da je se rešim, nego ne mrdam, ceo dan knjiga/komp, i kako da zaspim uveče? Mozak mi se umori, a telu se šeta. :(

Poslednja izmena:
Ја то решавам подужом шетњом до трафике по пиво, кружна путања, што дуже да траје. Ал иритира ме ово шугаво небо, баш ме убија недостатак звезда и месеца, још депресивнији будем

Неки психијатар је препоручио својим најдепресивнијим пацијентима да броје антене док шетају. После месец-два рекоше му да се боље осећају. Тако да, знаш шта да радиш :Д
Поента је ваљда у положају тела, односно врата. А и сам психолошки трип - гледаш горе: мислиш позитивније. Зато су погледи депресивних људи константно залепљени за земљу. И ебем ти ову ћирилицу кој *****.

Jelen je posran postao a takav sam obožavalac bio. Sad sam u nekoj izgubljenoj ravni gde ne znam ni sam koje mi pivo najviše odgovara. Lowenbrau je kul ali nema ga svugde, a i samo na limenku naletim. Lav zna da bude očajan takođe, Zaječarsko ostavlja gadan ukus u ustima a i slab je ko kisela voda, Nikšićko je i ovako govnjivo ali flaširano upropastiše potpuno - kao metal tečni da pijem. Meh, točeno je keva kad se pogleda ali ebiga, nemam kući točilicu :mrgreen:
Samo da znaš za Zaječarsko, da postoji razlika između onih u plastičnoj flaši i onih u staklenim, tj. ono pivo u staklenim se stvarno pravi i toči u Zaječaru i jako je dobro ( pošto koriste neke stare mašine za proizvodnju, tradicija, jbg. ;) ), dok se ono u plastičnoj flaši proizvodi i toči u Apatinu, i nije toliko kvalitetno kao ono iz staklenih. :D

Чек, ти мени причаш шта где ко кад? И точи се у Новом Саду, синак. Све осим обичног нископастеризованог одатле потиче, а чак и то стандардно засраше у скорије време. Ко ебена кисела вода.

Чек, ти мени причаш шта где ко кад? И точи се у Новом Саду, синак. Све осим обичног нископастеризованог одатле потиче, а чак и то стандардно засраше у скорије време. Ко ебена кисела вода.
Jbg., dezinformacija. Ovo za staklene sam čuo od čoveka koji samo pije Zaječarsko, pa mu poverovah.

Back