LEGIJA STRANACA?????

• Začetnik teme Začetnik teme Dosta-je!!!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvini molim te ali to je moj izbor. Misli ti sta hoces ali aj znam sta zelim.
Zasto odmah mislis na smrt, na rat.........istina je da zelim da branim svoju zemlju jer mislim da je vredna toga. Zalim ali nema sanse da me neko odvrati od moje namere. Ne plasim se smrti!
Sta ako se iz rata vratim ziva? Nisi valjda toliki pesimista?!
Hehehehe, strasno je kako razmisljas.
Svoju mamu vuci za kosu,ne mene.

Tacno se vidi ko je kukavica ovde.
Svaka cast na ponasanju..........ali mene nisi ni uznemirio.
Zapravo si mi dao jos vise snage da se borim za ostvarenje svog cilja :lol:

Zahvalna sam ti na tome

Zasto odmah mislis na smrt, na rat.........istina je da zelim da branim svoju zemlju jer mislim da je vredna toga. Zalim ali nema sanse da me neko odvrati od moje namere. Ne plasim se smrti!

Svaka cast na ponasanju..........ali mene nisi ni malo uznemirio.

Zahvalna sam ti na tome

Dosta-je!!!:
Da li mi neko moze reci koji posao je JAKO rizichan, a isto tako dobro placen, ali na kome je, zbog opasnosti, stalna potaznja za ljudima uprkos velikoj kinti koja se placa. Da li neko ima informacije kako se zaposliti tu??? Pazi kad mi nije vazno da li idem u Irak i Avganistan ili dajem bubreg, odmah cu to da uradim, samo da saznam proceduru. Dosta je!!!

U savrshenoj sam fizichkoj kondiciji, fakultetski obrazovan, 29 godina, ali izuzetno materijalno isfrustriran. Dokle!? Dosta je bilo!!!

Yebo te Legija u dupe majmune radikalski kad se palis na ta sranja

MajceBgd:

Svaka cast na ponasanju..........ali mene nisi ni uznemirio.

Zahvalna sam ti na tome

koja glupaca!!!ja nisam ON, nego ONA.a kad ti majku ubiju i odsjecu bratu ruku u ratu,a otac ti poludi javi se onda.znas koje sjecanje imam iz rata-to da nakon rata nitko ne pita za te sto su osakaceni.idi ti kud hoces,ali ja ti preporucujem psihijatra najvise!!!!a ako odes,pomoli se Bogu da dodjes u djelovima iz te grozote jer ako ostanes bez nekog djela,reci ce ti samo da su to tvoja posla i da te nitko nije ni slao tamo!!!jos jedna stvar-nadam se da neces da ostanes bez nekog djela tijela,jer bi bolje bilo da si mrtva nego da dodjes kuci gdje ce se za tebe brinuti 2-3 dana a onda ce te samo izbjegavati. G L U P A C O!!!

Care ako ti je stvarno dosadno i imas puno energije za trositi dodji kod raje u Iraq(kamp As Samawah)
Nije lose jedino je malo"vruce"jer temperatura prelazi +60C ali se brzo navikne.
Pozdrav iz pustinje

Back