Snowflake
Legenda
- Poruka
- 58.320
Jürgen Klinsmann

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa ti ne briniNemoj Kina da mi diras legenda pored njega se niko nije nadigro...ti ga driblaj on ce te tuci pa cemo videti ko ce pre odustati![]()
Veron završio karijeru
- Sve ima svoj početak i kraj... To je život – kratko je prokomentirao Argentinac posle svog posljednjeg izlaska sa terena kao profesionalni fudbaler
Jedan od najboljih argentinskih fudbalera Huan Sebastijan Veron u nedelju je završio 18 godina dugu profesionalnu igračku karijeru.
Poslednji zvanični meč Veron je odigrao u dresu kluba u kojem je i počeo da živi od fudbala Estudijantes, koji je u poslednjem kolu argentinskog šampionata igrao 2:2 sa Union Santa Feom.
Ipak, sve sa ovog meča brzo će pasti u zaborav, ali ono što će ostati upamćeno i upisano jeste to što je 40 hiljada navijača Uniona minut pre kraja meča ustalo i aplauzom pozdravilo fudbalera koji je najveće uspehe ostvario sa rimskim Laciom.
Veron (37) karijeru je počeo 1994. godine u Estudijantesu, a sa rimskim klubom je 2000. godine osvojio šampionsku titulu, nacionalni Kup i Superkup, dok se godinu dana ranije radovao trofeju u UEFA Superkupu.
- Sve ima svoj početak i kraj... To je život – kratko je prokomentirao Argentinac posle svog posljednjeg izlaska sa terena kao profesionalni fudbaler.
Nekadašnji argentinski reprezentativac (73 utakmice, devet golova) u karijeri je nastupao i za Boku Juniors, Sampdoriu, Parmu, Mančester junajted, Čelsi, Inter.
Kako sam ja njega voleo da gledam u Parmi i Laciu, i kakav je ubica bio tamoJos jedna legenda okacila kopacke o klin.
Veron je samo u Winning Eleven-u za Soni 1 valjao![]()
Što su ga uništili kad mu život proteku u veseljuNajbolji primer kako poroci ( pre svega alkohol) mogu da uniste coveka...Da se nije odao istom,verovatno bi bio bolji od Pelea...
Imao sam igricu,iz 98-meZnas,sta je Batistuta samo radio ...
![]()
Jel ovo Babangida???...Prvi igrac koji se kupuje na Master Ligi...
Crni Lepotan???Kakva fifa covece pored ISSa???Secate se kako su nasi igraci bili mocni na ISSu auuuuuuu...
FIFA 99, Batistuta je bio ubica, ja bih uzeo Fioreninu i onda oko njega zbudžio ekipicuAl da znaš da su i Savo, Mijat i Drula bili vrlo dobri...
Engleze (Bekama, Skolsa, Ovena, Širera) su napucali da je to bilo strašno...
Ja sam imao FIFA 99 u nekom kompletu sa NHL 99 i NBA 99, bilo je mnogo dobroISS nisam trošio...
Valjda i NFL 99?![]()