Legalizacija prostitucije u Srbiji

Fenrir

Primećen član
Banovan
Poruka
863
kad ce se legalizovati u srbiji? ima dosta benefita za drzavu. dobijace u budzet kes od zarade, ne moraju hapsiti pimpove i prostitutke po ulici, seks ce biti znatno "bezbedniji" uz lekarske preglede, nema ko da te zakine na foru "e necu da pusim, ja to ne volim bez kondoma".

zasto srbija kaska sa tim? sigurno nije moral u pitanju. aj da vas cujem

kad ce se legalizovati u srbiji? ima dosta benefita za drzavu. dobijace u budzet kes od zarade, ne moraju hapsiti pimpove i prostitutke po ulici, seks ce biti znatno "bezbedniji" uz lekarske preglede, nema ko da te zakine na foru "e necu da pusim, ja to ne volim bez kondoma".

zasto srbija kaska sa tim? sigurno nije moral u pitanju. aj da vas cujem
Svi se pozivaju na moral, a kada se legalizuje prvi će da koriste te usluge.

Ja sam protiv drzave i makroa,nema obelezenih,svaka na sajt i na klik dodje bez posrednika.prc
To su ti sajtovi elitne pratnje, samo sto su tu nabijene cene. Preskupo.
Svi se pozivaju na moral, a kada se legalizuje prvi će da koriste te usluge.
Ne znam zasto se neki prave kako je to ruzno.
mafija to drži iz njihovog ugla bolje da se te pare slivaju u njihove džepove nego u državni budžet,isto važi i za marihuanu
bolje je drzavi da muti sa vlasnikom javne kuce nego sa mafijom.

:(
Prostitutke ne treba da postoje, na prvom mestu.
Ja da sam država, radila bih prvo sa njima koje to obavljaju, došla do podatka da nijedna to ne radi jer baš voli, a i da niko neće da ih zaposli sa takvim istorijatom, i smislila nešto za njih, paket pomoći i čvrstu ruku, izvuci brata ili sestru svoju, hajde!
Ne želim legalizaciju, želim normalizaciju! :sad2:

Ja sam protiv. Jer drustvo monetizuje prirodom date stvari.
Ako je tako, i ako seks treba da se naplacuje, onda po meni i opsta bezbednost treba da se naplacuje po osobi. Ne osecas se sigurno? Iznajmi telohranitelja, sya mene boli dupe za tebe ne?
Jer kao sto meni nije zagarantovano prirodno pravo da ispunjavam nagon seksa i oplodnje, onda sto bih ja placao kroz porez drugima da se osete bezbedno, skole za njihovu decu, socijalno na pr? I td.. Sve lepo ko zaradi pa placaj sebi.

Ja sam protiv. Jer drustvo monetizuje prirodom date stvari.
Ako je tako, i ako seks treba da se naplacuje, onda po meni i opsta bezbednost treba da se naplacuje po osobi. Ne osecas se sigurno? Iznajmi telohranitelja, sya mene boli dupe za tebe ne?
Jer kao sto meni nije zagarantovano prirodno pravo da ispunjavam nagon seksa i oplodnje, onda sto bih ja placao kroz porez drugima da se osete bezbedno, skole za njihovu decu, socijalno na pr? I td.. Sve lepo ko zaradi pa placaj sebi.
Ne razumem te baš
Pokazalo se kroz istoriju da postoji potražnja za prodavačicama ljubavi... Stari zanat.
Mislim pre svega na bezbednost ljudi, i koji pružaju usluge i koji koriste.
Ukoliko bi bilo legalno, te žene ne bi živele u ovako surovim uslovima, prepuštene ucenjivanju makroa. Imale bi sigurnost a i klijenti osećaj da to što žele da plate nije nelegalno. Jer to je njihova lična stvar i suštinski što bi bilo nelegalno? Nije to krađa, varanje, ubistvo, pretnja, agresija itd

Ukoliko bi bilo legalno, te žene ne bi živele u ovako surovim uslovima, prepuštene ucenjivanju makroa. Imale bi sigurnost a i klijenti osećaj da to što žele da plate nije nelegalno. Jer to je njihova lična stvar i suštinski što bi bilo nelegalno? Nije to krađa, varanje, ubistvo, pretnja, agresija itd
Zar ne bi bilo normalno da hoćemo da se te žene izvedu iz takve priče?
Je l' nemoguće?

Ne razumem te baš
Pokazalo se kroz istoriju da postoji potražnja za prodavačicama ljubavi... Stari zanat.
Mislim pre svega na bezbednost ljudi, i koji pružaju usluge i koji koriste.
Ljudi valjaju i gudru i oruzje i svasta nesto, puno toga takodje hiljadama godina. To sto se nesto odvija dugo vremena ne znaci da je ou kej.

Ili mislis da ces legalizacijom odjednom da obrises makroe i ostalu mafiju? Neces.
Samo ce faj mafijas da promeni ime u biznismena, vlasnika kluba i td. Mislim da previse naivno gledamo na te zemlje odakle legalizacija dolazi, u smislu da je tamo sve uredjeno. Nije.
Mislis da su tamo prostitutke, legalne, zene koje dolaze iz njihove vise srednje klase mahom? Ili su to isto tako iz soc ugrozenih zemalja, imigrantkinje, soc slucajevi i td? Ok vrv i po neka nimfomanka..

Jednostavno je. Vaspitavaj ljude. Resavaj socijalni problem u drustvu. A ne kao, aj kad je uzelo maha pa da ga onda i ozvanicimo.

Back