daXer
Poznat
- Poruka
- 7.277
realno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekao sam ti, to je danas toliko lako nabaviti da je nebitno shto nije legalno
legalizacijom bi stekao mnogo vecu kontrolu
e, shto se tiche cene, ja bih bio spreman da placam i 3x vishe samo da sam uveren u kvalitetTi ovako dash 500 kinti a bog zna kako je tretirana
![]()

inace prvi registrovani pajdoman u SFRJ je bio Branko Kockica
koja informacija.
.Blago njemu 

Nikada mi niko nije pricao kako to funkcionise u holandiji, osim toga sto mi je neki lik pricao da su ga suspendovali iz skole(na dve nedelje) jer je pusio vutru, cini mi se.Blago njemu
Inace ako funkcionise ovako kako su hator i krepto napisali, why not?![]()

Ahahahahakoja informacija.
Ne se ri, ajde. Bio je narkoman, al daleko od toga da je prvi registrovani ili bilo ko iz njegove generacije PRVI REGISTROVANI u Sfrj

Baš sam pre neki dan imao prilike da pričam sa jednim glumcem koji duže poznaje Branka Kockicu i dotakli smo se te teme, i kaže čovek lepo da to uopšte nije istina nego da je izmišljeno i naveliko plasirano svojevremeno pa su svi umislili da je to istina, a u stvari nije.inace prvi registrovani pajdoman u SFRJ je bio Branko Kockica![]()
Pa i ja sam cuo obe verzije te urbane legende , od ljudi koji su na neki nacin bili povezani sa njim ili bar pricaju tako .911s [SK];14635537:Baš sam pre neki dan imao prilike da pričam sa jednim glumcem koji duže poznaje Branka Kockicu i dotakli smo se te teme, i kaže čovek lepo da to uopšte nije istina nego da je izmišljeno i naveliko plasirano svojevremeno pa su svi umislili da je to istina, a u stvari nije.

Protiv. Slađe kad je zabranjeno. Doduše ne pušim sad, al' ko zna![]()
За казну је морао да организује дечју емисију у којој ће децу упућивати на прави пут... Могао је да бира то или ћорка... После се још пронашао у томе, па је наставио да ради по позориштима. Бранко коцка у вену се боцка.![]()
Holandija je pre nego da donese zakon o legalizaciji zavrsila posao "sredjivanja drzave', i podigla zivotni standard na visok nivo... Kod nas se navijaci bodu nozevima, politicari potplacuju i ubijaju, ljudi ne primaju plate, 3,45 odsto stanovnistva je nepismeno, a cak 20 odsto nema osnovno obrazovanje, i da li mislite da je pitanje legalizacije vredno polemike bilo koje vrste u ovoj zemlji?
Zabranjeno voće je najslađe. Ja sam za legalizaciju marihuane. Ne smatram je toliko opasnom, čak smatram da je alkohol opasniji, naravno ukoliko se na marihuani stane.
Al problem je sto 7(u najbolju ruku) od 10 ima da nastave i krenu ka heroinu...![]()
Brate, ne. . . Najveca zabluda ikad. . .