Legalizacija marihuane

rekao sam ti, to je danas toliko lako nabaviti da je nebitno shto nije legalno :lol:
legalizacijom bi stekao mnogo vecu kontrolu

e, shto se tiche cene, ja bih bio spreman da placam i 3x vishe samo da sam uveren u kvalitet :) Ti ovako dash 500 kinti a bog zna kako je tretirana :D

prica se da je zalivaju tako sto pisaju u marijanu dok raste :mrgreen:

legalizacija naravno...pisao sam vec 10x pa mrzi me da se sada ponavljam zasto je to dobro :)

Kada sam bio nackli u osnovnoj i imali neko predavanje o stetnosti narkotika i sada nam neki student medicine mislim prica kako je vutra stetna bla bla i mi kao ae brate smaras znamo mi sve to...i zavrsi se predavanje i pridje baja nama sa strane i kaze zajebite vi ove price,nema nista lose u vutri i ja dok ucim duvam cesto :mrgreen:

inace prvi registrovani pajdoman u SFRJ je bio Branko Kockica :lol:

Vidim danas je mnogo vise ljudi za legalizaciju trave nego ranije, sjecam se prije 5-6 godina kad je jedan lik na TV govorio o tome, navodio je iste argumente kao sad ovi koji su za pa je bio je ispljuvan kao niko. Istina je da se ni meni nije svidjelo, ali sigurno da sa problemom narokomanije nijesam tad bio toliko upoznat kao danas. Tad sam samo znao ono sto su mi mama i tata pricali :lol:

Nikada mi niko nije pricao kako to funkcionise u holandiji, osim toga sto mi je neki lik pricao da su ga suspendovali iz skole(na dve nedelje) jer je pusio vutru, cini mi se :lol:.Blago njemu :lol:
Inace ako funkcionise ovako kako su hator i krepto napisali, why not? :lol:

Ahahahaha :hahaha1: koja informacija.
Ne se ri, ajde. Bio je narkoman, al daleko od toga da je prvi registrovani ili bilo ko iz njegove generacije PRVI REGISTROVANI u Sfrj

За казну је морао да организује дечју емисију у којој ће децу упућивати на прави пут... Могао је да бира то или ћорка... После се још пронашао у томе, па је наставио да ради по позориштима. Бранко коцка у вену се боцка. :mrgreen:

911s [SK];14635537:
Baš sam pre neki dan imao prilike da pričam sa jednim glumcem koji duže poznaje Branka Kockicu i dotakli smo se te teme, i kaže čovek lepo da to uopšte nije istina nego da je izmišljeno i naveliko plasirano svojevremeno pa su svi umislili da je to istina, a u stvari nije.
Pa i ja sam cuo obe verzije te urbane legende , od ljudi koji su na neki nacin bili povezani sa njim ili bar pricaju tako . :think:

Holandija je pre nego da donese zakon o legalizaciji zavrsila posao "sredjivanja drzave', i podigla zivotni standard na visok nivo... Kod nas se navijaci bodu nozevima, politicari potplacuju i ubijaju, ljudi ne primaju plate, 3,45 odsto stanovnistva je nepismeno, a cak 20 odsto nema osnovno obrazovanje, i da li mislite da je pitanje legalizacije vredno polemike bilo koje vrste u ovoj zemlji?

Da se legalizuje ovako bi izgledalo 80 % adolescenata u Srbiji :
hearts18stoned.jpg

Znaci ne moze to odmah,mora malo da se sredi stanje ovde...

За казну је морао да организује дечју емисију у којој ће децу упућивати на прави пут... Могао је да бира то или ћорка... После се још пронашао у томе, па је наставио да ради по позориштима. Бранко коцка у вену се боцка. :mrgreen:

Tatatatira

Holandija je pre nego da donese zakon o legalizaciji zavrsila posao "sredjivanja drzave', i podigla zivotni standard na visok nivo... Kod nas se navijaci bodu nozevima, politicari potplacuju i ubijaju, ljudi ne primaju plate, 3,45 odsto stanovnistva je nepismeno, a cak 20 odsto nema osnovno obrazovanje, i da li mislite da je pitanje legalizacije vredno polemike bilo koje vrste u ovoj zemlji?

Amin.

Ma dajte, razlog "Sladje je zabranjeno" je totalno debilan...bas ce sad neki lik pre da pusi vutru akoo je zabranjena i ako postoji sansa da ce u tvorza, nego kad moze slobodno da duva na ulici...

Pa pogledajte one niggere sto im je dozvoljeno da puse, svi do jednog...i sta ima od toga sto je dozvoljena vutrica? Nista!

Back