Talamasca42
Aktivan član
- Poruka
- 1.254
Inter se budi..... Ajmo plavo-crni .... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bem ti sunce kakva golčina Persija sad za vikendVan Persie - 15 (Arsenal)
Mislis Serhio?Van Persie - 15 (Arsenal)
Djemba Ba - 11 (Newcastle)
Leonel Aguero - 11 (Man City)
Wayne Rooney - 11 (Man UTD)
Edin Dzeko - 10 (Man City)
Mislis Serhio?![]()
Hahahahahaha Leonel Aguero hahahahahahahahahahahaha.. eeeeeeeeee ulepshao si mi dan !!!
Pa problem je u tome burazeru shto ili si napravio lapsus ili volish da se pravish pametan time shto pokazujesh da posedujesh informaciju koja je retko kome bila ovde poznata.
U svakom sluchaju sad mi je josh smeshnije, hvala ti![]()
Smejes se liku sto zna vise od tebe? Eto gde smo kao narod.
Sto lepo ne napises, "nisam znao da mu je to ime, izvini sto sam ti se podsmevao" nego odmah neko izvlacenje, ogradjivanje... kao da je on kriv sto si ti ispao smesan jer je imao informaciju koju ti nisi. Cak i da se lik pravio pametan, opet treba da se izvinis jer si mu se podsmevao bez pokrica.
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Ronaldinho Gaúcho
Ricardo Izecson dos Santos Leite
Lionel Andrés Messi
Sada zamisli da ja povedem debatu ko je bolji igrač, Gaucho, Andres ili ona dva sa sličnim prezimenom, dos Santos Aveiro i dos Santos Leite?
Ima pokriće, jer to što on njega zove Leonel predstavlja čuđenje na ovom govornom području.
Sada zamisli da ja povedem debatu ko je bolji igrač, Gaucho, Andres ili ona dva sa sličnim prezimenom, dos Santos Aveiro i dos Santos Leite?
Na početku posta sam rekao da izaziva čuđenje, ali bih mogao dodati da je čak i netačno (iako u suštini jeste tačno).
Zašto? Npr. u našem narodu je ime poznatog slikara fan Hoha odomaćeno kao van Gog. Ne samo što je odomaćeno, već je i zvanično postao izuzetak pravila kojim te ljude treba da zovemo onako kako oni sami sebe zovu.
E sad, ne vjerujem da će se lingvisti mnogo zamarati sa Aguerom, ali mislim da je to sličan fazon ovome što sam napisao...
Upravo tako, klasichno pametnjakovitjstvo![]()
Numero uno di calcio !!FORZA INTER !!!
Ljudi sta je sa Nenadom,vec par utakmica ga ne vidim u sastavu Wolf-sa,a na zadnjoj protiv Chelsea nije bio ni na klupi!??
Verovatno najbolji napadač i najbolji veznjak od kad se igra PL, bilo bi sjajno kad bi obojca završili karijere u međusobnom duelu ...i skols i anri su se vratili u PL![]()
Levati koji nisu u stanj da razumiju italijanski fudbal su za žaljenje.Italijanski fudbal je kao šah - svaki potez ima svoj smisao i 90 minuta čekaš trenutak odluke.
Oni koji vole rezultate 4-4,neka gledaju rukomet ili košarku.
A Inter volim od 5-e godine,jer je oličenje moje životne filozofije : "Možda neću pobijediti,ali ko smije da stavi pare na to da ću izgubiti ? "