sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
i da...nisu pomeli konkurenciju...Junajted nista spektakularno nije igrao samo su ovi ostali bili losiji jer je kvalitet PL nevidjeno opao ove godine...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu usrani, nego nemaju sredstava da zadrže ekipu kao Englezi, gde jedan Totenhem troši skoro ko Barselona ... Pogledaj sastav La Korunje onomad, sve vrhusnki i sjajni igrači, pa u Sosijedadu takođe onda kad su se borili za titulu ... Pa Betis sa Hoakinom, Asunsaoom, Oliveirom i ostalim sjajnim igračima, pa Viljareal sa Forlanom i Rikelmeom kad je sjajno igrao i tesno izgubio od Arsenala u polufinalu ...Ali to su sve usrani klubovi, zato su cas gore,cas dolje....vala je i pod Rajkardom (sem ona poslednja sezona) Barsa bila dominantna...prije toga Real i Galaktikosi
Pa to isto mogu reći za Primeru, samo zameni te ekipe Bilbaom i Atletiko Madridom ... Sevilla je pala kao i Liverpul, Villareal je isto propao, ali tu su Levante i Malaga, Bilbao se predstavio svetu kao sjajna ekipa, A. Madrid osvaja 2 lige UEFA za 3 godine, Valensija uvek u vrhu (zamisli da su zadržali Vilju, Silvu i Matu kakav bi napadački trio imali) ...Nije to poenta ko se bori za titulu samo,v ec ko moze da im sve pomrsi rachune. Jel se ono kaze...ne igraj na Engleze?
Osim velike cetvorke, zanemarimo sto je Liverpul u zapecku sad, kvalitetni su i Siti i Totenhem, pa i Everton,Vigan...nekada Fulam, dok je Hodzson bio tu....borba za opstanak je veoma neizvijesna svake godine i tim timovima nikad nije ugodno gostovat' ...ne zato sto ce ti polomiti nogevec zato sto ti lako mogu otkinuti bod
Spuki priča o 7 top klubova a da Primera ima 2 ... Ne da je malo verovatno, nego nema veze sa vezom ... Računati Njukasl u top klub PL, a ne uračunati Malagu u top klub je malo bezveze, koja ima odličan tim (Tulalan, NIstelroj, Kazorla, Demikelis, Matijsen) ... I umalo su pomrsili Realu račun ...Tako da to sto Spuki pricha nije ni malo nevjerovatno......Imati genija kao Ferguson za trenera sve ove godine...pfff ( coming from a person that can stand his guts).Ali nije tu tolika razlika u kvalitetu tima ( i ne ,ne kazem da Mancester namjesta) ,vec dolaze i druge stvari u obzir...Siti je ove godine pomeo konkurenciju, ali gledavsi kako retardirano kupuju i prodaju, za njih je Roman stedljiva casna sestra...sumnjam da ce potrajati, cak i biti konzistentan...dok Celzi, makar, traje.
Čelsi će da traje dok Roman bude na čelu ... Isto toliko će i Siti da traje ...Celzi nije fenomen koji ce trajati nekoliko sezona .Celzi je bolje kupovao.Imao je par blamova , narocito na pocetku kad se bas imalo para,al sad sve manje i manje (za Toresa se nije moglo znati da ce tako da ispadne kako je ispalo). Siti je ispucao toliko para, prodao svoje igrace za jako malo i nekako bez plana. Dobro su iskoristili to u trenutku, buducnost im je krajnje neizvijesna. + Srecan splet okolnosti.Sa onakvim timom,da igras onako ruzan fudbal + osvojis titulu u poslednjoj sekundi utakmice...daj.Mancini je los trener.
MIslio sam na one pobede od 8-2 i 3-0 gde su raskantali Arsenal i Totenhem kao najbliže pratioce ... A i Siti pocepo Totenhem ko ***** Plejboj ... E pa zato nisu više najjača liga, a ljudi i dalje ubeđeni da je PL za tri koplja iznad Primere ... A u stvari je Primera preuzela primat i ima najjače klubove ...i da...nisu pomeli konkurenciju...Junajted nista spektakularno nije igrao samo su ovi ostali bili losiji jer je kvalitet PL nevidjeno opao ove godine...![]()
Jeste, pokusavam![]()
.
Po meni najveće razočaranje...Boga pitaj kada će oni sledeći put ući u PL.Je li pratio neko Čempionšip?
Ja sam malo gledao tekme kad sam uhvatio, a rezultate sam pratio radovno...
Reding je imao takvu seriju pobjeda da to nije normalno... i na kraju završiše prvi... Vest Hem je dugo bio na poziciji koja vodi direktno u Premijer ligu, ali ih Reding prestiže u posljednjih par kola, sad igraju finale baraža sa Blekpulom... i Sautempton uđe u Premijer ligu, inače nikako da budu duže vrijeme sa najvećim rivalom Portsmutom u istoj ligi, Portsmut ispade i iz Čempionšipa...
Inače, najveća razočarenje su Birmingem i Kardif... i možda Notingem Forest i Lids koji su prošle godine bili jaki, a ove se borili za opstanak...
Nije obavezno da najbolji klubovi igraju u finalu, Real i Barsa su ispali zbog sopstvenih gluposti - Real jer ima ziheraša trenera koji čuva rezultat pred svojim navijačima i sa najjačim napadom na svetu, a Barsa jer je propustila 20 šansi, te je igrom razmontirala Čelsi ... I u Primeri se dešavalo da Barsa razmontira protivnika igrom, ali jednostavno lopta neće u gol (protiv Sevilje kad je Messija promašio penal) ... Ni Đoković ni Nadal nisu igrali u finalu Madrida pa to ne znači da nisu najbolji ...Gde su ta dva ubedljivo najjaca kluba, ne vidim ih u finalu Lige sampiona. Bilbao je sve podredio Ligi Evrope, zato su i deseti u Primeri, sa druge strane Junajtedu je (logicno) mnogo vaznija bila PL nego LE. Sto se tice ovog Premijer liga protiv Primere... sta reci vise osim toga da je u Primeri razlika izmedju prvog i treceg celih 39 bodova, dok je u PL razlika od 37 izmedju prvog i devetog na tabeli.
Taj isti Totenhem ne može da se sastavi posednjih par meseci i ti tvrdiš da bi opušteno dobio Malagu, koja uzgred igra sjajno??? Kako da ne ... Kao što bi i Arsenal dobio Valensiju ... Ma i Everton bi razvalio sve osim prvog dvojca ... Ne znam samo odakle vam ta ubeđenost ...Totenhem bi opusteno dobio Malagu, Arsenal Valensiju, Celsi bi pojeo Levante, Everton Osasunu, da ne idem dalje... jedino gde bi bilo bas neizvesno je Barsa - Junajted i Real - Siti... ma eto, nek bi tu i pobedili Spanci, jos bi Bilbao i Atletiko imali nekih sansi i to je to... u vrh glave 4 pobede za Primeru
Gledao sam ih par puta ove sezone, odlično igraju, i onda neko dođe i kaže da bi ih Totenhem opušteno dobio ... E jebbiga ... Kao što bi i Čelsi demolirao Levante ... Dobio bi Čelsi verovatno, ali to bi bio težak meč, nije Levante boranija nego odlično igraju ove sezone ...Rondon...![]()
Po meni najveće razočaranje...Boga pitaj kada će oni sledeći put ući u PL.
Gde su ta dva ubedljivo najjaca kluba, ne vidim ih u finalu Lige sampiona. Bilbao je sve podredio Ligi Evrope, zato su i deseti u Primeri, sa druge strane Junajtedu je (logicno) mnogo vaznija bila PL nego LE. Sto se tice ovog Premijer liga protiv Primere... sta reci vise osim toga da je u Primeri razlika izmedju prvog i treceg celih 39 bodova, dok je u PL razlika od 37 izmedju prvog i devetog na tabeli. Totenhem bi opusteno dobio Malagu, Arsenal Valensiju, Celsi bi pojeo Levante, Everton Osasunu, da ne idem dalje... jedino gde bi bilo bas neizvesno je Barsa - Junajted i Real - Siti... ma eto, nek bi tu i pobedili Spanci, jos bi Bilbao i Atletiko imali nekih sansi i to je to... u vrh glave 4 pobede za Primeru
Pa nastavi,i javi rezultate komparacije......
Niti je Siti klub koji moze da isparira realu i barci,jos manje totenhem.......ne znam otkud pomisli da je totenhem sila za klubove tipa valensija ili atletiko madrid,ili bilbao......![]()
Mozda za ovu sezonu moze da se kaze da je Spanska Primera bila bolja i jaca od PL, ali daleko od zanimljivije i neizvesnije!
U Spaniji ko pobedi Real i Barsu to je vest dana,meseca! Onda pogledajte ko je treci u Primeri, a ko u PL., zatim ko je ispao iz Primere,a ko iz PL, ko je sesti u PL, a ko u Primeri!
I opet Engleski klub igra finale LS (i to sestoplasirani Celzi)! Jos nesto da su se sity i junajted trudili u Ligi Evrope onda bi neko od njih uzeo tu "titulicu"- laganica!