NATASA MIHAILOVIC
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Na bum. Idem na manja mesta gde nema gužve. Nismo u fazonu izlazaka-mala deca
Znam da nečemo Nidri. Ako treba dva dana da tražim prespavaču negde pa ću na kraju naći, ako nema odosmo na Egejsko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mene plaši što kaže J.E.L.E.N.A. da stižu Italijani. Onda može biti papreno. Gde misliš da spavaš na kopnu?
Италијани су ретке зверке на Лефкади. Више има Чеха, Словака, Словенаца, Македонаца, па чак Енглеза и Немаца.
У суштини, само 10% капацитета у Грчкој осване на интернету. На Лефкади још и мање. Зато преко интернета не може да се нађе скоро ништа пре 22. августа када се полако сезона ближи крају. Ја сам четири пута био на Лефкади, 16. августа идем и пети пут, а виђао сам у сред сезоне (јул месец) и-ха-хај празних и полупразних вила. Ни ја ништа нисам резервисао, идем тамо и где ми се свиди "добар дан" и тако то.... И као што сам већ раније писао, најбоље је доћи у време понедељак-четвртак, када нема Грка "викендаша", цене су ниже, а за закуп од 10 и више дана добије се додатни попуст. Треба само имати кондицију за цењкање...
Saša obradovao si me .Možda se sretnemo ako ubedim muža da krenemo u pon. 16. umesto za vikend kako je on planirao.![]()
Ima od 17.avgusta...
Κaló taxídi! = Срећан пут!E pa dragi moji još par sati i ja odo! Čujemo se kad se vratim da zajedno presaberemo utiske![]()
Ја јуче ишао на Метеоре и синоћ спавао у Превези а од јутра сам на Лефкади. У року од пола сата нашао одговарајући смештај и то по цени 30% нижој од уобичајене за ово доба године...![]()
pozdrav Sasha, kakvo je vreme tamo? mi se spremamo u ponedeljak na put...