Lefkada i okolina - vodic za avanturiste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma mene plaši što kaže J.E.L.E.N.A. da stižu Italijani. Onda može biti papreno. Gde misliš da spavaš na kopnu?

Италијани су ретке зверке на Лефкади. Више има Чеха, Словака, Словенаца, Македонаца, па чак Енглеза и Немаца.
У суштини, само 10% капацитета у Грчкој осване на интернету. На Лефкади још и мање. Зато преко интернета не може да се нађе скоро ништа пре 22. августа када се полако сезона ближи крају. Ја сам четири пута био на Лефкади, 16. августа идем и пети пут, а виђао сам у сред сезоне (јул месец) и-ха-хај празних и полупразних вила. Ни ја ништа нисам резервисао, идем тамо и где ми се свиди "добар дан" и тако то...:). И као што сам већ раније писао, најбоље је доћи у време понедељак-четвртак, када нема Грка "викендаша", цене су ниже, а за закуп од 10 и више дана добије се додатни попуст. Треба само имати кондицију за цењкање...

Италијани су ретке зверке на Лефкади. Више има Чеха, Словака, Словенаца, Македонаца, па чак Енглеза и Немаца.
У суштини, само 10% капацитета у Грчкој осване на интернету. На Лефкади још и мање. Зато преко интернета не може да се нађе скоро ништа пре 22. августа када се полако сезона ближи крају. Ја сам четири пута био на Лефкади, 16. августа идем и пети пут, а виђао сам у сред сезоне (јул месец) и-ха-хај празних и полупразних вила. Ни ја ништа нисам резервисао, идем тамо и где ми се свиди "добар дан" и тако то...:). И као што сам већ раније писао, најбоље је доћи у време понедељак-четвртак, када нема Грка "викендаша", цене су ниже, а за закуп од 10 и више дана добије се додатни попуст. Треба само имати кондицију за цењкање...

:think:
2008.bilo tih retkih zverki kol`ko `oces ...:lol:
al ako ti kazes da su retke zverke ja ti verujem...ipak si ti tamo domorodac :mrgreen:

na Lefkadi ima manje turista ove godine, kao i svuda u Grčkoj...smeštaj je kranje povoljan( mi dobili sobu za 35 eura a u sezoni je čak 70)...a itekako je tamo sezona krajem jula i u avgustu...:D

i malo lepih slika...:D

39806_421068389266_550134266_4578042_1501106_n.jpg
39234_421083109266_550134266_4578392_4651773_n.jpg

Ја јуче ишао на Метеоре и синоћ спавао у Превези а од јутра сам на Лефкади. У року од пола сата нашао одговарајући смештај и то по цени 30% нижој од уобичајене за ово доба године...:)

pozdrav Sasha, kakvo je vreme tamo? mi se spremamo u ponedeljak na put...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back