milton
Primećen član
- Poruka
- 737
e tako moze i jos da zalijemo sa jednim sampanjecem
I rodjendansko slavlje moze da pocne...
I rodjendansko slavlje moze da pocne...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala za tebeNaughty_Angel:Srećan rodjus i od mene!![]()
Ej koji ti je to rodj?Lea_RBD:Hvala za tebe![]()
15-tishegi:Ej koji ti je to rodj?
Aaaaaaa ovo mi je najlepsi poklon u zivotuNinchu:e pa Lea evo i mog poklona....
Izgledashegi:U jbt. pa ti si moje godiste.
Ja nemam pojma ko je koje godiste, osim Natashe i Anje... Ma necu preterati, ja sam good girl...Ali nesto mi u poslednje vreme stalno dodaju ono GONE BAD!shegi:Nisam znao da ima mog godista na humoru(uglavnom su mladji)>ej jos jednom sretan rodj. P.S.nemoj pretjerati sa picem.POZzzzzzzz
Nisam rekla da ne smeju piti, nego da ne smeju preteratishegi:Zasto dobre dijevojke nebi smijele piti?
Hvala !!!ivam91:secan rodjus, sve naj......d
Posto si mi ti otvorila temu, dacu ti da jednom moj rodjendanski poklon uhvatis za guzu, a i provozacu te i automNinchu:uffffff.....shto su dobra ova kola,a tek.....
jao,moze!!!!!!!!!!!!!!!Lea_RBD:Posto si mi ti otvorila temu, dacu ti da jednom moj rodjendanski poklon uhvatis za guzu, a i provozacu te i autom![]()

Lea_RBD:@ PAWLLE je l' imas moj rodjendanski poklon i od napred, isto tako malo skinute gacice ?[/QUOT t
Na zalost nemam, a mozda bih se samo razocarala :wink:
Hvala!BELFABIO:auuuf poklona
aj i od mene srecan rodjendan
PAWLLE:A zamisli da neLea_RBD:@ PAWLLE je l' imas moj rodjendanski poklon i od napred, isto tako malo skinute gacice ?[/QUOT t
Na zalost nemam, a mozda bih se samo razocarala :wink:![]()