PAC-PAC
Domaćin
- Poruka
- 3.894
Hitler je mrzeo slovene...
Па кад нон-стоп јодлују.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hitler je mrzeo slovene...
Ne lupaj to je poljska patriotska pesmica koju su nasi komunisti i jugosloveni malo prepravili i usvojili kao himnukada se NS formirao delovao je kao "po-ozbilnija" organizacija
ali Hitler, Himler, Štrausi ostali ...
hm
jednostavno ovde ne paše...
čak sam ih i ja pogrešno procenio...
Srbija je
1. ili bila privržena slovenstvu
(malo ko zna da je "Hej Sloveni" srpska ratnička pesma iz I svetskog rata
a i prvu ideju Jugoslovenstva /ne komunističkog/ je imao naš kralj)
"
Ne lupaj to je poljska patriotska pesmica koju su nasi komunisti i jugosloveni malo prepravili i usvojili kao himnu
Tako je samo melodija je poljska a tekst je prvobitno slovacki jer ga je napisao Slovak pa tek je dugo kasnije prepevan na srpski,hrvatski,makedonski... http://en.wikipedia.org/wiki/Hey,_Slavsne lupaj
muzika je poljska
a tekst čisto SRPSKI
i nije komunistička neznalice
mora da sanjaš druga Tita
ne lupaj
muzika je poljska
a tekst čisto SRPSKI
i nije komunistička neznalice
mora da sanjaš druga Tita
Tako je samo melodija je poljska a tekst je prvobitno slovacki jer ga je napisao Slovak pa tek je dugo kasnije prepevan na srpski,hrvatski,makedonski... http://en.wikipedia.org/wiki/Hey,_Slavs
lajavi krelac:kod mene kuci na sav glas hvalio NS
dal tako hvali chanka i Chedu?
Karlito:Pusti bre džedaja...hteo bi da menja SPC?Mrzi Srbiju...demokratiju primenjuje samo ne sebe.Ne poštuje pravila foruma.Za mene dovoljno.
Ne lupaj to je poljska patriotska pesmica koju su nasi komunisti i jugosloveni malo prepravili i usvojili kao himnu
U Politici lepo ima jedan tekst o Čanku gde piše slično ovome
"da nema nacionalnog stroja Čanak bi ga izmislio, a pošto ga ima maksimalno ga reklamira zarad svog uzdizanja"
Jedni truju fašizmom, drugi truju drugim vidovima ekstremizma, a ni jedno ni drugo ne donosi ništa dobro Srbiji.Ovo trovanje Srpske omladine fashizmom, to se deshava...
Ništa loše. Samo su ovi drugi pokazali da ništa nisu bolji od ovih prvih.Шта има лоше у томе што неко каменује кретене који вичу ''зиг-хајл'' и користи нацистички поздрав руком у сред Новог Сада?
pa svako ima pravo da pogreši
nije ti se sviđao SPS
ti beše u Radikale prešao, članska kartica, joj što je nisam skenirao...kada si se hvalio...
pa Srbija ušla u krizu a tebi oni ne odgovaraju pa si prešao u DOS i glasao za Koštunicu
pa ti DSS nije odgovarao pa si prešao u DS
pa ti DS nije odgovarao pa si prešao u LDP
pa sutradan kada se probudiš i shvatiš da si mnogo glup okanućeš se praznih priča
a ako i dalje budeš glup onda ćeš preći u onih 3% od 5% čedinih glasova što mu donesoše oni... i ime sam im zaboravio... Mađari valjda ...
na kraju ćeš shvatiti da si gubio vreme!
lepo reče ovaj...
Svrako, glupo je da pričaš o svetskoj demokraiji, slušaj Karlita,
kada se stabilizuješ čoveče i primeniš demokratiju kod sebe i u svojoj kući možeš da razgovaraš
do tada visi u kladionici u kojoj si proveo nezaboravnih 8 godina![]()
![]()
Jedni truju fašizmom, drugi truju drugim vidovima ekstremizma, a ni jedno ni drugo ne donosi ništa dobro Srbiji.
Jedni truju fašizmom, drugi truju drugim vidovima ekstremizma, a ni jedno ni drugo ne donosi ništa dobro Srbiji.
kao 10-godishnji nesvrsheni student ekonomije se uchlanjujesh u stranku koja ti nalazi
posao u firmi koja ima 10000 vishak zaposlenih
a sloven ko shto i martin luter king beshe...
Ništa loše. Samo su ovi drugi pokazali da ništa nisu bolji od ovih prvih.