LDP podržava Dačića i SPS

• Začetnik teme Začetnik teme Stoio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ALO....ČEDO....ČEDICE.....ĆAOOOOOOO

normal_OBECANJE.JPG

hahaha ... smeje im se Sloba i sa onom sveta ... sta li Djindjic radi?

Evo vesti

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=16&nav_category=418&nav_id=298895

Znači da je "beskompromisni" Čeda, koji je spočitavao moralne lekcije svima na političkoj sceni odlučio da " će ta stranka će učiniti sve, kako bi omogućila DS-u postizanje dogovora sa SPS-om."

Kako li samo promene priču, čim se primaknu vladi...čudo jedno.

Prvo, socijalisti su daleko od dobrog, ali su nuzno zlo.

Drugo, Ceda se ne primice vladi, on prica o vladi ds-sps...Tako da nemoj bulazniti, covek hoce evropu i bolji standard, nazalost to se danas ne moze uraditi bez sps-a :dash::dash::rtfm:

Jedan od komentara na sajtu B92:
Prije neki dan sam pohvalio Čedomira Jovanovića zbog doslednosti i principijalnosti da se ne ulazi u koaliciju sa SPS kad ono i on pokleknu. Jedva čekam naredno izdanje splitskog Feral Tribunea da vidim kako će ovaj Čedin potez prokomentirati njegov stranački kolega i Feralov kolumnista Petar Luković.
(posmatrac iz australije, 16. maj 2008 12:27)

Evo Ceda bio u Poligrafu. Da, isto kao sto sam i pretpostavljao zadrzao je potpuno isto misljenje o socijalistima. Znaci i dalje su za njega lopovi u bagra... on podrzava DS i nece biti u vladi u kojoj bude SPS. NEverovatno nesebican potez, potez koji nijedan drugi politicar u Srbiji ne bi mogao uraditi. Svaka mu cast na toma, ali ja se ipak ne slazem...

Читам коментаре на том сајту везане за чланак. Братееее, не могу да верујем да исти они који су пљували по СПС до јуче у поноћ, данас мисле да је пут са СПС прави.

Normalno da ne misle da je SPS "pravi" ma šta govorili. SPS je samo sredstvo za ostvarenje cilja i to je sasvim u redu. To je jednostavno politika. Kad se osvrnem na Koštuničino ponašanje u poslednje dve godine, ovi su amateri za njega.

Evo vesti

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=16&nav_category=418&nav_id=298895

Znači da je "beskompromisni" Čeda, koji je spočitavao moralne lekcije svima na političkoj sceni odlučio da " će ta stranka će učiniti sve, kako bi omogućila DS-u postizanje dogovora sa SPS-om."

Kako li samo promene priču, čim se primaknu vladi...čudo jedno.
Па сети се његове сарадње са Кумом и Шиптаром и његових посета Шилеровој, тај би сарађивао и са Слободаном Милошевићем, само да је овај хтео да га прими. Он је показао шта зна 2003., када је водио владу са оном будалетином Живковићем, после те његове владавине ДС је доживео велики пораз, и тек се опоравио када га је истерао из странке.

Ако ми само неко од ДС или ЛДП симпатизера буде рекао нешто о доследности или недоследности, има моју дозволу да сам скочи са највише зграде у БГД.

Nešto razmišljam pa se setih Predsedničkih izbora i one afere između mlade LDP-ovke i mladog socijaliste, pa dođoh do malo čudnog zaključka.

Zaista je ovim socijalistima pala kašika u med.
Njihovi najveći obožavaoci su iz LDP-a i DS-a. Ljubav cveta, da sve puca, samo je i ne uzvraćena.

Ja mislim da bih socijalistima oprostio sve grehe, samo kada bi Čedica popušio njihovu lulu na onoj njegovoj čuvenoj zebri kod Skupštine uz prisustvo svih koji žele da vide tu prelepu ljubavnu idili i kamera isključivo iz B92.

Evo Ceda bio u Poligrafu. Da, isto kao sto sam i pretpostavljao zadrzao je potpuno isto misljenje o socijalistima. Znaci i dalje su za njega lopovi u bagra... on podrzava DS i nece biti u vladi u kojoj bude SPS. NEverovatno nesebican potez, potez koji nijedan drugi politicar u Srbiji ne bi mogao uraditi. Svaka mu cast na toma, ali ja se ipak ne slazem...

Бре, смири се мало, срце ће ти искочити. Колико си поблесавео, почео си да грешиш у куцању. Полако бре. Па није смак света то што Чеда хоће у владу са ДС и СПС

Pročitajte izjave Majkla Polta i Kamerona Mantera i jasno vam je zašto Čeda priča to što priča o SPS-u; uostalom nije reč samo o SPS-u, već se svaki njihov stav i izjava prvo "izbrusi" u onom velikom utvrđenju koje leži između Kneza Miloša i Sarajevske.

shto ne bi cheda bio premijer sa 5% glasova
umesto kostunice sa 3%

(selja na predsednickim 8%, dss-ns na parlamentarnim 11%
11 - 8 = 3, znaci kostunica = 3% :lol: )

Losa ti matematika.
Mozda je to suvise slozena matematika za tebe?Ima dve operacije.

dss + ns =8%

8% - ns = 6(7)% ----> ns = 1(2)% -----> dss = 11% - 1(2)% = 9(10)%

Nije toliko ni vazno,samo da shvatis...
Probao sam sto jednostavnije...

Back