Zoroastar
Domaćin
- Poruka
- 3.783
Da!
LDP je jedina srpska stranka koja domaćinski brine o interesimaq Srbije!
Znači, ti si zbrinut

Kad su posete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da!
LDP je jedina srpska stranka koja domaćinski brine o interesimaq Srbije!

Хехехе... Стево, Стево - па ти си нека права Перса...
ви, ЛДП-гованци стварно тражите батине...![]()
Slažem se!
Čeda je pravi Srbin!
Srbenda!
Nemaš veze...
Prvo ova majica nema nikakve veze sa stormfontom, a drugo, nađi mi neki tekst u pogledima, da ga je Čeda pisao...
Lažeš kako zineš!

nastavi da razmisljas o sexu, tu ti verovatno bolje ide![]()
Hoce li uci u Vladu sa Dinkicem i socijalistima posle izbora??
Mislim da hoće!
Mislim da hoće!
Ja kresem nesto a vi patriotski opredeljeni se uybudite samo na ustase i na patriotizam!Vise visite za kompom nego sa devojkama!
Javi se kad nesto kresnes onda cu da razgovaram s tobom kao sa covekom!
(kresanje prostitutke se ne racuna)

Pa s kim ce, nego s njima... Regioni razbijaju po lokalima, sa LDP-om ce biti znacajna izborna sila...
Nemaš veze...
Prvo ova majica nema nikakve veze sa stormfontom, a drugo, nađi mi neki tekst u pogledima, da ga je Čeda pisao...
Lažeš kako zineš!
LDP je mera bolesti naseg naroda .
Takva svinjarija ne postoji u drugim narodima . Mi jednostavno nismo imali srece .
Sve sto je ikad uradjeno protiv Srbije i Srpskog naroda s bilo cije strane , kulminiralo je u toj bolesti zvanoj LDP . LDP je krastaa svih srpskih bolesti . Naplavina srbofobije koja je pocela da raste jos od 1804 godine u nasem okruzenju .
Kakvo padanje u trans na pomen LDP-a... Hm, mozda i nije losa opija, cim ovoliko nervira nazadnjake![]()

Ceda je jedini koji sme da kaze istinu da je Kosovo nezavisno i da treba da se okanemo te patriotske politike koja koci EU integracije!
On jedini sme da Srbiju uvede u NATO i tako nas spasi ratova i bede! Ko drugi u Srbiji moze da pokrene Srbiju ako ne uradi sve ovo? Dajte nemojte trovati ovde mene i omladinu sa tim patriotsko-kostunicavskim odgovorima!
Ceda je u Silerovoj bio operativac i radio ono sto drugi nisu hteli i smeli!
Ceda je jedini koji sme da kaze istinu da je Kosovo nezavisno i da treba da se okanemo te patriotske politike koja koci EU integracije!
On jedini sme da Srbiju uvede u NATO i tako nas spasi ratova i bede! Ko drugi u Srbiji moze da pokrene Srbiju ako ne uradi sve ovo? Dajte nemojte trovati ovde mene i omladinu sa tim patriotsko-kostunicavskim odgovorima!
Ceda je u Silerovoj bio operativac i radio ono sto drugi nisu hteli i smeli!
Ja kresem nesto a vi patriotski opredeljeni se uybudite samo na ustase i na patriotizam!Vise visite za kompom nego sa devojkama!
Javi se kad nesto kresnes onda cu da razgovaram s tobom kao sa covekom!
(kresanje prostitutke se ne racuna)
Шта је радио у Шилеровој?
Продавао Ђинђића?

kako sada stvari stoje na anketi za LDP bi glasalo 23% a na ostale stranke odlazi 77% sto znaci da sama LDP ima skoro trecinu glasova! Znate li koliko je to u mandatima u skupstini?![]()
Е, да
И да објасни трансформацију од "националног фронта" и писања за погледе до врлог "еуропејца"
![]()

Шта је радио у Шилеровој?
Продавао Ђинђића?
E, Mindžov djede, ti umeš da kombinuješLjudi fokusirajte se na to da ce Ceda posle izbora uci u Vladu sa SPS, PUPS-om i Dinkicem. To treba uvek potencirati !!!
Dakle njih ne zanimaju reforme.
Igraš li redovno sudoku?