Ja se svog misljenja ne stidim. Inace nisam radikal vec demokrata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dr.HOOK&medicine_shaw:Trazim u sebi snage da razumem ovakve postove, i one koji ih pisu, ali , ne vredi!
Posto ne mogu i necu da verujem da ovakvi likovi zaista postoje u real life, shvaticu ovo kao neka vrsta sale, pod , mozda, dejstvom nekih stimulansa.
Pa trebao bi!neboysha:Ja se svog misljenja ne stidim. Inace nisam radikal vec demokrata.
neboysha:Potrebno je da se odmah sada ujedine sve ostale snage i DS i DSS i SPO i G17 i SRS i SPS u cilju samo jedne stvari - ukidanja LDP i osudjivanja Cedomira Jovanovica i ortaka na progon. Oni su opasnost nalik onoj koju su komunisti predstavljali nakon 1918. Prvo su bili zanemarljivi a potom su upropastili srpski narod. DOSTA SA LDPOM CEDOM I ANTISRPSKIM ORTACIMA.
OPTIMISTICHNA:NAJJACA KOMBINACIJA
![]()
&
![]()
I BICE SVE OK
greshish marlonemarloon:Sudbina LDP-a je simbolično okarakterisana, letom balona sa kalemegdanskog platoa u jonosferu gde su se svi ispuhali, tak ki istrošeni prezervativi.![]()
al brate...marloon:Ma daj bre...nemo me zezaš crow, pa tu su bre bili preko puta moje firme bas sam izasao da vidim ko je dosao... il ti iz Palanke si bolje video nego ja na licu mesta. Nemam razloga da te lazem, ni tebe ni bilo kog.... a ti mozes da mislis bilo šta....