LDP i dizajn nove SRBIJE

dr.HOOK&medicine_shaw:
Trazim u sebi snage da razumem ovakve postove, i one koji ih pisu, ali , ne vredi!
Posto ne mogu i necu da verujem da ovakvi likovi zaista postoje u real life, shvaticu ovo kao neka vrsta sale, pod , mozda, dejstvom nekih stimulansa.

mislish BOT ko Mixajlo
ja sam to i nauchno dokazao na primeru istog 8)

neboysha:
Potrebno je da se odmah sada ujedine sve ostale snage i DS i DSS i SPO i G17 i SRS i SPS u cilju samo jedne stvari - ukidanja LDP i osudjivanja Cedomira Jovanovica i ortaka na progon. Oni su opasnost nalik onoj koju su komunisti predstavljali nakon 1918. Prvo su bili zanemarljivi a potom su upropastili srpski narod. DOSTA SA LDPOM CEDOM I ANTISRPSKIM ORTACIMA.
:lol: :lol: :lol:

Bravo "demokrato" :shock:

Ti izgleda imaš neki kompleks od LDP :lol:

NAJJACA KOMBINACIJA
3576593943dc7c66639404027511359_huge.jpg

&
arhiva%5Cslike%5Cceda_jovanovic2.jpg

I BICE SVE OK

marloon:
Sudbina LDP-a je simbolično okarakterisana, letom balona sa kalemegdanskog platoa u jonosferu gde su se svi ispuhali, tak ki istrošeni prezervativi. :D
greshish marlone
nije bio LDP tamo
tad imali onu skupshtinu il shta vec

tamo bili Vojini koalicioni koji se kao gade SPS podrshe u skupshtini :) da se slikaju i maju plovke koje su ih glasale a nisu glasale SPS

a i mala posecenost bila, bash kako je trebalo
malo gej da ideshs balonom kroz grad do nekog mesta...
mislili oni na sve ;)

Ma daj bre...nemo me zezaš crow, pa tu su bre bili preko puta moje firme bas sam izasao da vidim ko je dosao... il ti iz Palanke si bolje video nego ja na licu mesta. Nemam razloga da te lazem, ni tebe ni bilo kog.... a ti mozes da mislis bilo šta....

marloon:
Ma daj bre...nemo me zezaš crow, pa tu su bre bili preko puta moje firme bas sam izasao da vidim ko je dosao... il ti iz Palanke si bolje video nego ja na licu mesta. Nemam razloga da te lazem, ni tebe ni bilo kog.... a ti mozes da mislis bilo šta....
al brate...
jel u sava centru beshe ono okupljanje svih 15 LDPovca + sponzori iz inostranstva
nemoj sad da kazesh da nije bilo.
mislim... stvarno mnogo sponzora beshe na Srbiji se radi, beshe puna sala ;)

sumnjam da je neko od njih 15 stigo i da pushta balone

al ona 2 vladina lika beoshe :D onako antiSPSovski raspolozeni, opasno 8)
chujem, SPS nece da im glasa amandmane, ako se dokaze da je jedan od njih piso.

a da je trebao "kontra miting" trebao je 8)
al ne da ga organizuju SPSovi koalicioni partneri u gej atmosferi....

Back