LDP formirao Politički savet

jaguar b p:
Mogao si prvo da zapališ, završiš faks lepo u kapitalizmu, a onda se vratiš da sa Nenadom Čankom gradiš privredno čudo.

Ali naravno vi biste školarine Mirka Marjanovića, a retoriku šiptarskog aktiviste ČJ.
Ма,они су набеђени потомци свих претходних пљачкаша овог народа.Причају празне приче,и чекају да се устоличе.Кад погледаш њихову структуру,све сами правници,економисти и пропали глумци.Ту нико ништа не зна о индустрији,а инжењера нема ни у траговима.

ДСС се стварно јесте показао крајње неспособним у периоду мај 2006. - данас
и време је за промене.

Земља у чистилишту, суспендован процес прикључења Ојропској унији, а ДСС се понаша као да је све у реду, са моронским паролама "Живела Србија" и "Срећан вам устав".

misoni:
Причају празне приче,и чекају да се устоличе.Кад погледаш њихову структуру,све сами правници,економисти и пропали глумци.
Али Весна Пешић је добра риба, на интелектуалном плану.
Само, глупо им је то што приказују број освојених скупштинских места као критеријум бивања кул, јер онда смрадикали испадоше највише кул, да не помињемо невероватне победе СПС-а 1990.

misoni:
Ма,они су набеђени потомци свих претходних пљачкаша овог народа.Причају празне приче,и чекају да се устоличе.Кад погледаш њихову структуру,све сами правници,економисти и пропали глумци.Ту нико ништа не зна о индустрији,а инжењера нема ни у траговима.

Kao prvo ne bi trebao da vredjas ni jednu struku,jer ajde ti zavrsi jedan od tih fakulteta pa pricaj da su gluposti. A kao drugo naravno da ima i drugih struka samo sto to nisu javno eksponirane licnosti. Sto se tice inzenjera,ja cu biti uskoro inzenjer,a za tvoju informaciju nisam jedina.

od mene zavisi:
Kao prvo ne bi trebao da vredjas ni jednu struku,jer ajde ti zavrsi jedan od tih fakulteta pa pricaj da su gluposti. A kao drugo naravno da ima i drugih struka samo sto to nisu javno eksponirane licnosti. Sto se tice inzenjera,ja cu biti uskoro inzenjer,a za tvoju informaciju nisam jedina.

Прво једино што реално ваља од универзитетски образованих људи у нашој држави су инжењери! Каки бре правници, економисти, биолози и остали. А ја не знам нити једног који је ЛДПовац...
ЛДП - јајаре, половњаче, жене сумњивог морала, хомосексуалци... СРБИЈО ОТВОРИ ОЧИ
ЖИВЕЛА СРБИЈА!

od mene zavisi:
Кад завршиш факс о већини практичних ствари нећеш имати појма.Потребно ти је 5-10 година праксе,да би стекла одређено искуство и знала шта радиш.Где ћеш да радиш,кад су ''правници'' и ''економисти'' зарад ''бољитка у транзицији'' уништили скоро све фабрике.Зато не лупај!

misoni:
Кад завршиш факс о већини практичних ствари нећеш имати појма.Потребно ти је 5-10 година праксе,да би стекла одређено искуство и знала шта радиш.Где ћеш да радиш,кад су ''правници'' и ''економисти'' зарад ''бољитка у транзицији'' уништили скоро све фабрике.Зато не лупај!

Zavisi na koji faks ides. Na mom ima i prakse a bogami ima i mesta za posao kad se zavrsi. Samo cu ti reci FON

od mene zavisi:
Zavisi na koji faks ides. Na mom ima i prakse a bogami ima i mesta za posao kad se zavrsi. Samo cu ti reci FON
Питај економисте шта је потребно да би се направила роба.Компјутери не праве робу.Додуше истина је да за хардвераше и софтвераше има посла.:roll:

Back