Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.883
Они Срби који су обраљзованији, познају руску културу, историју, уметност и у оште познају Русе. Они Србинм који нису, осећеју их инсктивино, и у њима виде спас. Оно што Срби сматрају за поштено у Србопској земљи, то је најпоштеније јер је Србија земља коју су Срби марваили пре свега за себе. А то што у њонј могу да живе слободно и са пуним правима и други, то не значи да њихов стил, начин правда , треба да владју у самој Србији. Сви они имају и своје матичне државе, где могу да успостављају своја правила без задршке.
С дуге стране, већи број Руса има снажна и позитивна осећања према Србима. Они који су образовани, они знају да су руски Цареви васпитавани на Житијима Светог Саве и да се на Руском Дрвору славио Кнез Лазар и Цар Душан.
Знају одлично да је у Бородинској Битици учествовало 20 Генарала Срба, као што многи Срби знају да су је у Србију дошло 10 000 добровољаца и 400 официра, добровољаца у српско турском рату. Ми се заитса надмо да ће нас Руси спасити.
С дуге стране, већи број Руса има снажна и позитивна осећања према Србима. Они који су образовани, они знају да су руски Цареви васпитавани на Житијима Светог Саве и да се на Руском Дрвору славио Кнез Лазар и Цар Душан.
Знају одлично да је у Бородинској Битици учествовало 20 Генарала Срба, као што многи Срби знају да су је у Србију дошло 10 000 добровољаца и 400 официра, добровољаца у српско турском рату. Ми се заитса надмо да ће нас Руси спасити.
...

...a kasnije sam gledo film ..nisam bas najbolje skontao knjigu...