mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali sasvim je regularno stavljati zamjenski sir na tržište ako je kao takav deklariran.to je regularna pojava u ovakvoj državi
Da ali sasvim je regularno stavljati zamjenski sir na tržište ako je kao takav deklariran.
Pogledajte prilog 1748841
Čak ta zamjenska feta nije toliko neukusna, naravno, druga stvar je da li je zdrava ili nezdrava.ma sve je to isto
ajde ne trosi nam energiju
ako ti sns naredi ti ces i fekalije ti bi i fekalije proglasio zdravim ?Čak ta zamjenska feta nije toliko neukusna, naravno, druga stvar je da li je zdrava ili nezdrava.
Ništa ja nisam proglašavao zdravim ili nezdravim.ako ti sns naredi ti ces i fekalije ti bi i fekalije proglasio zdravim ?
kako nisiNišta ja nisam proglašavao zdravim ili nezdravim.
![]()
Kakva feta i zamenska feta. Parizer i dva jaja i dosta ti je.Čak ta zamjenska feta nije toliko neukusna, naravno, druga stvar je da li je zdrava ili nezdrava.
Hhhmmm.... dugo nisam jeo parizer, mogao bih večeras otići kupiti.Kakva feta i zamenska feta. Parizer i dva jaja i dosta ti je.
Nije smiješno. Smjesa je zeleno žute boje. Možda ima i nešto krompira, ne znam. Nekakva pasta i time filuju kore za pitu.Svašta se radi.
Najveće iznenađenje mi je bilo kada sam vidjela kantu od 20 kg gotove ,,smjese,, za pitu od krompira, krompirušu. Ne zalazim više u pekare.
Nisam, već sam napisao da je pitanje koliko je zdrava, zbog toga što su izgled postigli.kako nisi
hvalisao si takvu fetu
pa pomislih ako sns kaze da je feta fekalna zdrava bi li i to odobrio ?
Evo ja upravo pijem domaću sirutku i mogu ti reći da je ljeti ovako hladna odlična, a isto dođe kao neki mliječni kršomi.mlecni krsomi![]()
Još pre 15 godina sam na dnu dukatovog kratkotrajnog mleka nalazio prst belog praha talog.