Lažni nalozi, lažni profili

Pola pljuvaca po EU i srpskih patriota sa Krste zivi i radi u nekoj EU drzavi.

Srbija je prepuna pljuvaca po zapadu koji ugrabe prvu priliku da pobegnu na zapad, odakle vole Rusiju i Putina.
Netačno upravo oni laju protiv putina i zadovoljno peru tanjire u nekom usa restoranu do kraja života. Znam ih gomilu svi sa ozbiljnim fakultetima iz srbije. Ali je 2.500$ ko kuća umesto 0 (nula) dinara u srbiji. :kafa:

Da, bolje biti perac sudova u Americi, nego neki krac u udbaskim blato diktaturama poput Rusije i Srbije.
Ne poznajem nikoga našeg iz rusije a da nije milijarder. Tu svoju usa klošarsku retoriku možeš da prodaješ samo naprednjacima :kafa:
1000008830.jpg

Da vidiš kako usa perači tanjira kidišu na putina lelee. Amerika ako napadne rusiju samo te perače sudova neka šalje :lol:
ma ...:lol:

da su neki videli usa il rusiju nego uz ta pec staru 50 godina cvokocuci kuckaju mantraju gluposti i podsvesno razmisljaju kako bi se i oni suncali na floridi jer im je partija to obecala.

a kad vim radovanje na krsti nekoj nebulozi, oma imam flash da se raduju ko da su dobili depesu da im na veceru stize neko vazan iz kremlja i da spreme samlicu za njega :hahaha:

Ne poznajem nikoga našeg iz rusije a da nije milijarder. Tu svoju usa klošarsku retoriku možeš da prodaješ samo naprednjacima :kafa:
Pogledajte prilog 1822537
Rusija je totalitarna diktatura, gde ljudi ne smeju da pisnu pred svojim lokalnim udbasima, i mora da im ljube i lizu cizme uvek i svuda.

Standard u Rusiji van 2 najveca grada tamo je uglavnom gori od Crne Trave.

Sa druge strane vidimo da svi srpski rusofili beze na zapad, u Nemacku, USA ili Bec; gde iz nekog beckog stana kazu da je Rusija obecana drzava.

Ima jedno pola miliona takvih.

Ne bi on mogao da registruje krstaricu da nije DB saglasan, a to znaci da ponekad moras da stvaras javno mnjenje i lazes javnost pomocu botova
nemam nista protiv, svako je kovac svoje sudbine....meni su samo jednom trazili da li imam veze sa skj da bi mi dali lovu za film iz ministarstva..kad su videli da je nema, dapace :lol: odhebali me ko trulu jabuku. mogao na misice i preko nekih da isposlujem,ali mi bio obraz vazniji od tih dvadesetak iljada maraka.

Back