Lažni nalozi, lažni profili

Tako je lagerta sve si u pravu:mrgreen:
Intervenisi i ti kod uprave da se vidi odakle je koji nalog.
Ti koje si prozvala nisu ni krili odakle su a i nebitno je to za ovu priču.ovi sto se predstavljaju da su srbi iz srbije a vise znaju o politici u hrvatskoj od mene su sumnjivi:cool:
Nema potrebe da intervenišem, jedno od mojih zaduženja ovde je i to da znam odakle su članovi. Tako, da.. Znam ja da su vama sumnjivi svi koji čitaju razne medije a ne samo informer :D :D

Da prvo zavrsimo sa laznim nalozima. Ove sto je podelio hrvatski blokadercic imaju pravo ime i prezime. Da bidimo ko su ti "ludi konji", "drecava marva" , "ljuta kobila " " gospodini sa malim ponosim" i slicni. Ime , prezime, slika doticnog i adresa stanovanja. Najvaznije , pasos ili licna karta. To je cilj svih nas koji trazimo promene. Transparentnost. @Lagerta ? Za nije tako? Trazimo transparentnost? Povelo je objavljivanje svega. To je bio cilj. Sada mozemo da uzivamo.
Da je pera na vreme otišao u ludnicu nebi na kraju završio u zatvoru :zper:

Nema potrebe da intervenišem, jedno od mojih zaduženja ovde je i to da znam odakle su članovi. Tako, da.. Znam ja da su vama sumnjivi svi koji čitaju razne medije a ne samo informer :D :D
Znam znam da ti znaš :mrgreen:
Btw valjda si primetila samo na x koliko različitih po mišljenjima profila pratim a da ne pominjem telegram i jos neke mreže a novine i medije pratim i to najvise protivnicke:cool:
To si ti uhvatila samo za informer.
Naravno nije ti uslo u tu lepu glavicu da su vecina profila na koje se pozivate iz hrvatske.:mrgreen:
Ako ako samo nastavi ti tako

Ja ću svoju decu zvati decom i kad budu imali i 40, možeš li mi zabraniti il primeniti zakon? :mrgreen: Znam neku ''decu'' koja su ušla u politiku mnogo ranije nego današnji studenti, negde oko 23. Jel imaš objašnjenje ko je njega ''primorao'', ''prisilio'' da se time bavi a i da sada donosi odluke sam u vezi svih državnih pitanja??? Sa koliko god je dotični postao ministar informisanja i koje su mu bili ''epohalane odluke'' i izjave tada?
Rekao sam sta sam imao. Svako ko ima navrsenih 18 godina nije dete vise i ima pravo hlasa ali sa tim ide i odgovornost da odgovara za svoje postupke ! Mozete da ih nazivate i bebama , to je vas alicna stvar. Pred zakonom su punoletne osobe i tu se svaka prica zavrsava.

Rekao sam sta sam imao. Svako ko ima navrsenih 18 godina nije dete vise i ima pravo hlasa ali sa tim ide i odgovornost da odgovara za svoje postupke ! Mozete da ih nazivate i bebama , to je vas alicna stvar. Pred zakonom su punoletne osobe i tu se svaka prica zavrsava.
I ja sam rekla šta sam imala. Ako neko sa 23 godine sposoban da bude poslanik a onda i ministar, a da to ne nazivaš poturanjem ''dece'', jer i dotičnog mogu smatrati detetom u tim godinama, kao i drugove i drugarice moje dece dokle god ja hoću. Pred zakonom su svi isti, može i tako, al to ne važi u ovoj državi, dakle, to bi bilo to od mene za tebe..

Ja ću svoju decu zvati decom i kad budu imali i 40, možeš li mi zabraniti il primeniti zakon? :mrgreen: Znam neku ''decu'' koja su ušla u politiku mnogo ranije nego današnji studenti, negde oko 23. Jel imaš objašnjenje ko je njega ''primorao'', ''prisilio'' da se time bavi a i da sada donosi odluke sam u vezi svih državnih pitanja??? Sa koliko god je dotični postao ministar informisanja i koje su mu bili ''epohalane odluke'' i izjave tada?
Od kad znam za sebe sam imao recept za rešavanje svih problema u svim državama, samo niko da me posluša.

Back